Mistrzostwa trwają i dzisiaj czekają nas kolejne emocje... Tym razem gramy z Rosją...
Kibicujemy naszym gorąco... POLSKAAAA! BIAŁO-CZERWONIIIIII!!!
A gdyby się znowu nie udało (tfu! tfu! tfu! )....
... to polska kadra rośnie w siłę
Witajcie ! Mam takie małe pytanie do Was. Chciałbym Was bardzo serdecznie poprosić o pomoc w zagospodarowaniu dwóch miejsc mojego ogródka. Doszliśmy z mamą do wniosku , że to się do niczego nie nadaje i chcemy tam na nowo wsadzić jakieś ładne i zgrabne roślinki . Wstawiam zdjęcia i liczę na Was bardzo mocno. Chodzi o to, żeby było skromnie i tylko jeden rodzaj roślinek i żeby się bardzo ładnie komponowały z białymi kamykami. Może są jakieś rośliny czy też krzewy(nie wiem nie znam się), które właśnie sadzi się przeważnie w kompozycji z białymi kamykami. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie .
P.S Teraz tam nie ma w ogóle żadnego ładu, ani składu i zero symetrii, a chodzi nam o to, żeby było ładnie, zadbanie i łatwo w pielęgnacji.
Obrazek nr 1 :
Tutaj mam chce chyba zostawić tylko jakiś groszek czy coś żeby się płożył na schody i nie wiem czy tej róży nie zostawi, a tak to wszystko aut. Dzisiaj właśnie pieliłem ten paskudny gąszcz
Obrazek nr 2:
Tutaj ma zostać tylko to coś takie "żółtego" po prawej stronie , bo rzeczywiście nawet mi się podoba. Nie wiem nawet jak to się nazywa.
Podsumowując na pewno mają być w obu tych pseudo "rabatach" wysypane kamyczki białe i myślałem o tych takich fajnych kulach ozdobnych, które widziałem kiedyś na Naszym forum, a teraz niestety nie mogę ich znaleźć, no i oczywiście jakieś roślinki posadzone w jednym rządku czyli nie tak jak tutaj w kilku rzędach tylko jeden ładny , równy rządek. Aha i nie chce żeby to były kwiaty, mama pewnie chce , ale ja tutaj rządzę, więc oby to nie były kwiaty, no chyba , że Wy chcecie Pozdrawiam
Aniu, obie pomyłkowe są z Rosarium; jedna miała być ( jest załączona zawieszka) alba rose pienna biała, a ta miała być Westreland; a zobacz tę pienną;
jestem bardziej zadowolona z zakupów w Rosa Ćwik
Poczuj Miła zapach i bądź dziś szczęśliwa !!!))
Muszę wyłączyć się niestety.Obowiązki i egzamin wzywają.Jeszcze jutro i jak zdam to szkoła skończona.
Potem gorzej bo państwowe egzaminy 18i 19 Mogę nie podchodzić jak mi miękko będzie
będzie dobrze..trzymam kciuki!
a zapach czuję, słodki , sorbetowy
Poczuj Miła zapach i bądź dziś szczęśliwa !!!))
Muszę wyłączyć się niestety.Obowiązki i egzamin wzywają.Jeszcze jutro i jak zdam to szkoła skończona.
Potem gorzej bo państwowe egzaminy 18i 19 Mogę nie podchodzić jak mi miękko będzie
Ania kupiłam Vinci w sobotę nie robiłam jeszcze foty może jak wrócę ze szkoły zrobię jak nie będzie lało jak wczoraj
Zrobię bo jak to nie to i jakieś nieciekawe pójdę spróbować zareklamować
Dziękuję za odwiedziny,znasz się na różach to zdjęcie trafiony zatopiony oczywiście
Przed deszczem tak wyglądała róża nabyta tej wiosny.Zapowiada się nieźle jedyna wada brak zapachu
First Lady?
Nie mogę coś znaleźc zdjęcia Leosia u Ciebie, pokażesz go?
Jak mi sę uda uruchomic mój komputer, to cyknę fotki z bliska młodym pędom da Vinci. Będzie dla porównania.