Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

renata_pelkn... 13:32, 28 cze 2012

Diana napisał(a)

Diana dzieki bardzoo przycieciu juz mysle,na pewno cos z tym zrobie...

Reniu, sorki że się wcinam Ale jeśli masz taką możliwość, to może po prostu groty metalowe na górze przyspawać?
O takie o:
http://www.drutex-siatki.pl/elementy1.php
Zawsze można zrobić górą dodatkowy pręt i na niego przyspawać te groty/ Moim zdaniem lepiej niż blacha

napewno ślicznie by to wyglądało, tylko że Reni chodzi o zasłonięcie się groty piękne, ale to ozdoba nie da efektu osłonięcia sie przed gapiami blacha może brzmi "strasznie" ale naprawdę ja mam taki ładny pomysł ............teraz wychodze już ,ale obiecuję Reniu namaluje ci to
evchen to miłe że pomagasz każda rada jest cenna !!!! I jeszcze jedna rzecz......M Reni z blachą załatwi to szybko-tak myślę i będzie mogłą spokojnie wypoczywać z całą familią
To moje zdanie.....Reniu wypowiedz się sama kochana, bo ja jeszcze coś namącę........

Diana dokladnie tak jest. Mi chodzi generalnie o zasłoniecie sie przed "gapiami"dlatego tej wikliny jeszcze nie przycielam.a sama brama jest lekko w dolku i stojac na scieszce po ktorej wszyscy chodza widac wszystko,to mnie troche krepujace.
Diana kochanie czekam wiec na Twoj projekt
Evchen jeszcze raz dzieki za pomysl....to mile i kazda rada mi "laikowi" sie przyda
Evchen 13:34, 28 cze 2012

Renatko, ale mi chodziło właśnie o to, że jeśli dasz te groty na szczycie bramy, to mata może zostać wyższa
A z tą blachą o co chodzi?.. Miałaby być zamiast maty?..
renata_pelkn... 13:36, 28 cze 2012

Diana rabaty wyszły super.Napatrzyc sie nie moge....
Ty to masz talent!!!!!!!!
renata_pelkn... 13:38, 28 cze 2012

Evchen napisał(a)
Renatko, ale mi chodziło właśnie o to, że jeśli dasz te groty na szczycie bramy, to mata może zostać wyższa
A z tą blachą o co chodzi?.. Miałaby być zamiast maty?..

Evchen mata została by tak jak jest.....tylko Diana ma jakis pomysl zeby ta blache to konca bramy domontowac,ale doklanie jak ona to widzi to nie wiem czekam az mi przesle swoja wizje...
beta 14:38, 28 cze 2012

Diana, czy masz w ogrodzie brzozę?
betysia 15:15, 28 cze 2012

Dianko tak jak obiecalam wklejam dla ciebie zdjecia krwawnika
ma ok 1,5 m i kwitnie chyba do wrzesnia albo i dluzej ...
buziaki!

popcorn 15:19, 28 cze 2012

O matko jaki wielki krwawnik! Mam jednego, czerwono/rozowego i ma jakies 25 cm wysokosci Co Francja to Francja jednak Cudnie z tą ławeczką kontrastują
Milka 15:54, 28 cze 2012

Karola, a ja dostałam od Weroniki jak byliśmy u Bożenki i wyrósł na 40cm, na naszej polskiej ziemi
Diana 23:44, 28 cze 2012

evchen betysia dziękuję, to hortensja annabelle hmm równiutko, myślę że troszke pomagaja mi w tym obwódki z bukszpanu.W tym celu je sadziłam,oddzielają rabaty i tworza ramy dla roślin.Mam nadzieję że to sie utrzyma....założyłam sobie, że bukszpany będą jak żywa zapora pomiędzy bylinami
coli seliza beta Asia wielkie dzięki i buziaki
Monika zgapiaj prosze bardzo zapraszam do obejrzenia na żywo jak będziesz miała chwilę
Basia jaki profesjonalizm ?? zanim ja coś posadzę to namyślam się.....że głowa pęka mam wrzosy i wrzośce, odmian nie pamiętam.Kupiłam różne kolorki żeby było kolorowo.Jak zakwitną będzie łątwiej poznać jaka odmiana
Karolinko hortensja annabelle i szałwia omszona o ławce nic nie wiem - dzisiaj miałam szalony dzień
bialofiolet tez tak słyszałam może to właśnie to........bo od siebie niewiele jej daję.Na wiosne dałam nawóż........ale nie moge przypomnieć sobie jaki jestem taka zła na samą siebie
Diana 23:52, 28 cze 2012

Irenko witam
beta brzozy w ogrodzie nie mam , ale za ogrodzeniem mnóstwo !!!!! chciałabys u siebie posadzić?
betysia dziękuję za zdjęcia i informacje śliczny jest taki jak sobie wyobrażałam ale u nas taki wielki nie będzie jak dziewczyny piszą . ale może chociaz tak ładny będzie
Reniu dziękuję jaki tam talent.....nie śpiewam, nie gram na instrumencie ,hmm no tak w sumie pięknie tańcze z grabiami po rabatach śpiewam pod nosem gdy widzę kolejną mszycę i jeszcze pięknie gram na konewce
Ale taki talent mamy tu wszyscy ale i tak dziękuję
nie zrobiłam jeszcze tej bramy dla ciebie .........sorki........jutro jeszcze zakończenie roku
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies