No i obiecane zdjęcia:
Na pierwszym przyjrzyjcie sie pręcikom jak się wdzięczą żeby owad się nimi zainteresował.
A tych chyba wyjaśniac nie trzeba ,samo sie skojarzy.
Piękne Jesteś wspaniałą obserwatorką!
Czy mogę zasugerować podpis do pierwszego zdjęcia?: "Miedzy ustami a brzegiem pucharu..."
Bardzo trafny podpis.wiec tak zostaje. Zdjecie ,,Między ustami a brzegiem pucharu"
a dalszy ciąg tego powiedzenia dopisany juz przez innego autora brzmi: (napiszę wszystko razem): ,,Między ustami a brzegiem pucharu są jeszcze usta zazdrosników paru"
Bożenko, dziękuję za uśmiech, który wywołujesz na mojej twarzy Jesteś rewelacyjna
Jolu ja Ciebie tez bardzo lubię , i też sie usmiecham jak piszesz z wielkim polotem i super poczuciem humoru .Tak jak napisałam przed zjazdem u mnie : Twoje towarzystwo jest na wagę złota i dzięki za to ze byłas.
Bożenko, dziękuję za uśmiech, który wywołujesz na mojej twarzy Jesteś rewelacyjna
Jolu ja Ciebie tez bardzo lubię , i też sie usmiecham jak piszesz z wielkim polotem i super poczuciem humoru .Tak jak napisałam przed zjazdem u mnie : Twoje towarzystwo jest na wagę złota i dzięki za to ze byłas.
Dzis pokazę dwa zdjęcia a własciwie trzy ale jedno jest tylko pomocnicze . Pierwsze z nich nazwałam,, pożądanie" i wyglada tak
ale gdy się lepiej przyjrzec jej fragmentowi to są to usta--czyli znów pożądanie.
usta a raczej wagina będę u Ani
Coś mi uciekło kilka stron...... chyba zaczęłam pisac wiadomosć...potem przerwaąłm na dłuzej i już się nie cofnęłam.... i chyba dlatego...ale jestem na bieżąco .....
Ja tu widzę usta-usta ... namiętny pocałunek.... z profilu....
O kurcze...... wczoraj były imieniny mojego kolegi Ogrodowiskowego..a ja zamiast mu złożyć życzenia darłam się, by dawał Ciebie do telefonu........ bo lilie kupuję...... ależ nietakt z mojej strony.
Wiec spóźnione, ale szczere życzenia...... niech mu te drzewa pięknie rosną, a Ty mu nie narzekaj na nie A poza tym zdrowia, zdrowia, zdrowia......