Aniu wielkie gratulacje idziesz ze wszystkim jak burza brawo życzę Ci spełnienia marzeń oraz jak najwięcej wypoczynku w Twoim pięknym ogrodzie
Staw będzie niezłym rarytasem
Aniu, no właśnie nie w tym dokładnie miejscu była moja pierwsza jedna, jedyna niebieska nic nie przesadzałam mam nawet zdjęcie tamta niebieska miała właśnie takie kwiaty i również nie była pełna ) naprawdę nie wiem o co chodzi
Juki straciły mnóstwo liści. Ach, jak ja nie lubię ich wyrywać! Jednak z kwitnieniem będzie nie najgorzej. Prawie każda kepa będzie miala kwiaty, no może ze dwie, trzy będą łyse
następny mecz to Chorwacja z Irlandią
ja za Chorwacją kibicuję i coś na odstraszenie złych mocy ... chociaż to może na wtorek będzie bardziej potrzebne ..hmm
A to dzika róża pnąca, którą zasiały ptaki. Kwitła już w ub.r. ale słabo. W tym kwitnie obficiej Jej pędy są bardzo długie. Szkoda, że zasiała się w cieniu drzew...
Przyszłam w odwiedzinki. Parzydło zawsze podziwiałam, sama nie mam miejsca na duże, dlatego wsadziłam miniaturowe, zaraz zakwitnie. Pozdrawiam i z dobrymi życzeniami, szczególnie budowy bez kłopotów, obdzielam dzisiaj różową piwonią, z okazji "100".
A teraz dziwna rzecz dla mnie, pewnie nie dziwna dla doświadczonych ogrodników )
Moja ubiegłoroczna niebieska ostróżka .... jest w tym roku biała w sumie to nie tak źle bo chcę mieć tylko białe i niebieskie, ale to mnie zaskoczyło czy ostróżka tak miewa, że się przebarwia?
W innym miejscu będzie na szczęście też niebieska )
Kasiu mogła w ub. roku istnieć jako sadzonka ale nie kwitła, co nadrobiła w tym roku,