Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 18:51, 26 cze 2012

i różyczki, wiem, jestem monotematyczna....ale zakwitly kolejne...

New Dawn - uwielbiam ją za te porcelanowe płatki, co tam, że śmieci Niestety, troszkę szkodzą jej ostatnie obfite opady...

wyczekana chyba najbardziej - Pomponella

Ana 18:58, 26 cze 2012

pierwszy rozwinięty pąk Sebastiana Kneipp (z lokatorem i niestety też lekko poturbowany przez deszcze)

Leonardo Da Vinci

I ostatnia spóźnialska - Herkules

Ana 19:04, 26 cze 2012

i drobniuteńka The Fairy...przewiesza się nad bukszpanem, miesza z czekającym na posadzenie miskantem i lobeliami...

Konstancja30 19:42, 26 cze 2012

uczta różana ...

Ana jakie masz dechy na taras i jaki zastosujesz środek ? ...
Konstancja30 19:45, 26 cze 2012

Ana napisał(a)
Zyję żyję, zarobiona jestem po pachy Maluję i bejcuję komodę wielką, a tu juz dziś stól do jadalni przyjechał i woła mnie z garażu "Oszlifuj!!!, Polmaluj!!" No i muszę się spieszyć, bo w jadalni pustki - stary stół już stoi w komisie Także tempo tempo musi być, nia ma rady

Do tego ta paskudna pogoda, dzieci w domu, polatać po dworzu nie mogę to i ja uziemiona jestem...no i jeszcze szyję "zamówione" okładki na notatniki i milion innych przyziemnych spraw, gary, latanie na mopie...

Jak z pęcherzem lepiej to antybiotyk za to drażni żołądek...to malo powiedziane, wczoraj myslałam, że będę jechac do szpitala tak mnie bolał...a dziś owsianka, siemię lniane i melisa...

Przez tę pogodę jakaś chandra mnie łapie...co to za lato?

Czy ja marudzę???

Neska - no mszyce na rózach nadal są, oprysku następnego zrobić nie mogę bo leje cały dzień, burze jakieś, wichury...

Betysia - dziękuję Oj niech ten dzień mnie pozytywnie zaskoczy, bo podupadam no dobra, mam stół To jest pozytyw

jaki stół ? i dlaczego nie ma fotki ... koniecznie poproszę ...

na brzuszek kup w aptece Gastrosan ... pomaga ... no i na kanalizację polecam żurawinę ... smaczna i zacna
Ana 19:59, 26 cze 2012

hahahah....na kanalizację Żurawinkę jem, lubię i stosuję...tym razem nie podołała z żołądkiem już lepiej, choć nadal dokucza...w razie czego przerzucę się na zastrzyki zamiast tabletek....

Stół, hm...zanim zdążyłam dobiec z aparatem mąż ów stół rozkręcił na części pierwsze....jedna deska potrzebuje wymiany...także zdjęcia cząstkowe mogą być

Na tarasie będą dechy bangkirai olejowane bezbarwnym olejem...w ciepłych brązach generalnie, bo tam rządzi brąz i beż Szary tylko w dodatkach nielicznych
Konstancja30 20:01, 26 cze 2012

może być cząstkowo
Ana 20:02, 26 cze 2012

o tak ma być - w sensie dech

http://www.sklep.gardenplanet.pl/pl/tarasy-drewniane-egzotyczne/product_details/1851/153/wykonanie_tarasu_na_fundamencie_slupowym_z_uzyciem_podkladki_izolacyjne_spax__w_lodzi.html
Matka 20:15, 26 cze 2012

Róże piękne

A czemu wilgoć pod płytkami?skąd się wzięła?

Czyli będę teraz dechy na taras?chciałabym takie dechy i taki taras
Konstancja30 20:16, 26 cze 2012

w sensie cegiełki też ładnie