Subtelne. Piękne. Jak ulubione lody śmietankowe.
Moniko, z czym zestawiasz piwonie. Ja chętnie powiększyłabym stan posiadania ale brakuje mi pomysłu na towarzystwo do nich. Tu i ówdzie, wszędzie?
Właśnie obejrzałam piękne zdjęcia z angielskiej wystawy i gołym okiem widać, że mają one zupełnie inny charakter.Nie ośmielę się porównywać, przeżycia są podobne.
Powoli zbliżamy się do wyciągu,a po drodze takie rabaty.Teraz są już inne nasadzenia w tym miejscu,trafiliśmy na koniec tulipanów.
(...) pismo obrazkowe w formie dokumentacji; pewnie Konstancja luknie, jak wyglądają moje kanny, bo jakieś bidy i na domiar złego widać jaki byle jaki trawnik!
Irenka wiesz jaką cyfrę miałam przy Twoim plusiku !!!??? ... 39 ... 39 postów ... dlatego w końcu ktoś musi to powiedzieć ... absolutnie nie da się tu być na bieżąco ... nie wiem ... może przerwy rób parogodzinne ... kanny zobaczyłam najpierw w donicach i mnie odurzyłaś bo tam kwiat już jest !!! ... te może i biedniejsze ale za to widzę będą różne kwiaty ... i też mam taki jakby podpalony brzeg liścia na kilku ... do donicy wsadziłam po jednej niby ale u mnie chyba nie były zbyt dobrze pocięte karpy bo z jednej wychodzi po kilka zawiązków ... podsadzę je ... myslałam o lobelii (chyba myslałam bo mi tak podpowiedziałaś albo ktoś inny ) ... to bordowe fajne ... cokolwiek to jest ...
w niecierpkach jestem absolutnie zakochana ... i absolutnie nigdy nie mogę namierzyć białych ... a widzę, że są piękne
niemożliwe, okularków nie potrzebujesz? ja mam fajną wadę genetyczną, 100 lat i czytanie jakbym miała 20!