Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

Celina 11:46, 06 lip 2012

EPODLAS napisał(a)

U Ciebie Bożenko też taki żar z nieba?

Bogusiu nie che narzekać, ale gorąco jak chole....... Nie lubię takich upałów. A moje dzieci w Anglii narzekają, że zimno 15 stopni i pada. I jak tu człowiekowi dogodzić.

Z gorąca imionko mi zmieniłaś
EPODLAS 13:09, 06 lip 2012

Chyba tak Celinko, upały robią swoje. U nas trochę pogrzmiało, ale niegroźnie i w tej chwili pada niewielki deszczyk. Sauna za darmo.
viva 13:17, 06 lip 2012

Bożenko czy to zdjęcie żółtej tawułki to jest aktualne?.. moja trochę zzieleniała, wolałabym by miała cały czas taki kolor jak Twoja.
Cripsa kusi
an_tre 13:32, 06 lip 2012

Bożenko piękne te tawuły, moja różowa jest jeszcze mała, ale po przycięciu to rozkrzewi się i na drugi rok już chyba będzie ją widać
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
waska 12:55, 07 lip 2012

I ja zajrzalam do ciebie
Bardzo podobają mi się twoje rośliny.
Tawulki super też je lubie. A zaskoczylas mnie że ksrmnik lubi mokro bo ja go chciałam dać na skały a raczej gruz pod płac zabaw.
Milka 13:10, 07 lip 2012

Piękne tawuły
a w upały odpoczywaj, masz tam cudne zakątki
pozdrówka
EPODLAS 10:09, 09 lip 2012

Dwie potężne burze przeszły nad działką. Na szczęście wielkich szkód nie narobiły. Ale było strasznie, pioruny biły raz za razem.
Miniaturowe różyczki zrobiły mi wielką niespodziankę. Ta najmniejsza ale pierwsza kwitnie, dwie pozostałe mają piękne pąki. Czekam na morelową.
A to maluch,a jaki piękny.

Obiecałam sobie że w tym roku poprzyglądam się różnym stworzeniom w ogrodzie. Ptaki nie chcą ze mną współpracować, ale motyle i żaby tak.
Niestety, marny ze mnie znawca motyli.

A tu potężnie wystraszona moją obecnością, ale jakże sympatyczna mała ropuszka.

EPODLAS 10:46, 09 lip 2012

Wszystko piękne rośnie, rośliny mają wody pod dostatkiem, no i jest ciepło. Zrobiło się bujnie i kolorowo.
Ogrodowe widoczki.

Nigdy już nie wsieje godecji, po ulewach leży na ziemi. A nawałnicy oparła się zwiewna i delikatna gipsówka jednoroczna.

Dostałam tego kwiatka w tym roku. Zupełnie nie wiem co to za on. Liczę że ktoś go rozpozna.

Milka 11:28, 09 lip 2012

Rzeczywiście bujnie, a motyle cudne ropuszki lubię mniej, ale i tak z ciekawością ja obejrzałam
majkel0326 13:07, 09 lip 2012

Bożenko,ale ładnie u Ciebie.Na motylach się nie znam,ale popatrzeć miło Co do godecji,mam ją w tym roku pierwszy raz i bardzo mi się podoba.Fakt,że po burzy trochę leży,ale za to bujnie kwitnie.Masz ładną gipsówkę.A tego kwiatka z ostatniego zdjęcia nie znam,ale wygląda ciekawie z tym ciemnymi listkami.Ciekawe co to jest.