frezje lada moment rozwiną pąki - mam nadzieję, że zaczekają na mnie jak wrócę po urlopie - chciałabym je zobaczyc w pełni kwitnienia, ale czy się uda?
Kolejna dziewanna pokazała kwiatostan
Sylwia dech mi zapiera. Cuuuuuuuuuuuudownie!!! Bosko!!!! Ale Ci pięknie wyszlo i takie mistrozwskie strzyźenie. Najbardziej mnie te trzy kule w żwirku urzekły....
Zrobiłem zdjęcie bukszpanom, ale jak je zobaczyłem to zrobiłem takie oto gały : na widok zawiązanej przeze mnie wiosną hakuro. Paczcie co jej zrobiłem Albo im, bo są dwie
Polak zawsze mądry po szkodzie . Jutro z samego rana je odwiążę...Oby pomogło...A wiosną nawet zostawiłem trochę luzu...No nic... tego sobie z tego powodu nie zrobię , ale ogólnie mam taką minę
No nic - lecę dalej ze zdjęciami - zakwitła taka róża
Elu to chyba od Ciebie dostałam ta dziewannę. Zakwitła mi choc juz nie urosła i mam pytanie czy to bylina i będzie w przyszłym roku?- bo ładna i może by większa urosła?
Tak słodzicie, że za chwilę cukrzycy przez Was dostanę !
A dzisiaj duuużo zdjęć zrobiłem - z racji tego, że zdezerterowaliśmy ze szkoły wróciłem do domu wcześniej Ale wcześniej zrobiłem zakupy. Bratki na balkonie zniknęły - pojawiły się pełne, białe petunie - 3 duże sadzonki za 7 złotych - szaaaleństwo zakupowe
Heliotropy kwitną nieprzerwanie - nie wiedziałem, że jeden pęd może tak długo się utrzymywać - a jest ich kilka
Niestety ta hosta przekwita Ale inne mają dopiero pąki
Ta z lewej - moja ukochana .Uwielbiam jej kolor i zapach
Śliczne wszystkie, ale ta Twoja ulubiona, to jakby dwa środki miała Ciekawe czy to tylko ten kwiatek, czy wszystkie z tego krzewu ?
Jolu też z tym środkiem zauważyłam ,ale siedziałam cicho ,żeby się nie zbłaźnić ,że coś wymyślam!!
To w tym roku pierwszy kwiat na krzaczku-mam takie trzy .Zobaczymy czy tamte też będą cudaki