Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 21:10, 19 cze 2012

asc napisał(a)

Robiesobie zakaz wstępu do Twojego ogrodu..zawsze móqie, że potrawię walczyć z kompleksami........ nie potrafię......

O rany ..... ja się ogromnie Cieszę , że to co robię w moim ogrodzie jest doceniane . Dlatego się jeszcze nie poddałam i działam dalej choć już z mniejszą energią ....
Kompleksy schwaj do kieszeni bo u Ciebie jest inaczej ale to nie znaczy , że gorzej ..... Każdy ogród ma swój urok .... Nie możemy mieć jednakowo bo byłoby nudnie !!!! buziolki i wpadaj kiedy zechcesz .... A jak będziesz w okolicach Krakowa to zapraszam na kawusię ....

Dziękuję za zaproszenie i też zapraszam

Jak będę jechać do Jarosławia to chętnie zaglądnę
butterfly 22:06, 19 cze 2012

Sylwia, ja nie chce nic mówić ale ja mieszkam "prawie" przy Jarosławskiej...
baraga1904 22:08, 19 cze 2012

... Jak nimi pracuję to widzę cały czas Danusię w pierszym odcinku Mai w ogrodzie (od tego się u mnie zaczęło) jak stała przy swojej daglezji ze swoimi rasowymi nożycami szpalerowymi i mówiła , że nigdy się z nimi nie rozstaje ....... Utkwiło mi to głęboko w pamięci !!!

Mam dokładnie to samo - od tego sie zaczęła ta choroba....dobrze że jest nas więcej....
Syla 22:27, 19 cze 2012

butterfly napisał(a)

no proszę to może my spokrewnione jesteśmy jakieś dalekie kuzynowstwo ??? To rodzinne strony mojego taty ...... Wybieram się tam w wakacje na parę dni aby powspominać coroczne wakacje z dzieciństwa ..... Tego zapachu się nie zapomina a ostatnio nawet pościągałam przepisy na placki pieczone na blasze i smażone na smalcu . Palce lizać , mam nadzieję , że uda mi się upiec podobne ..... Pozdrawiam
Syla 22:28, 19 cze 2012

baraga1904 napisał(a)

... Jak nimi pracuję to widzę cały czas Danusię w pierszym odcinku Mai w ogrodzie (od tego się u mnie zaczęło) jak stała przy swojej daglezji ze swoimi rasowymi nożycami szpalerowymi i mówiła , że nigdy się z nimi nie rozstaje ....... Utkwiło mi to głęboko w pamięci !!!

Mam dokładnie to samo - od tego sie zaczęła ta choroba....dobrze że jest nas więcej....

No tak Danusiny magnetyzm !!! skuteczny
Matka 22:30, 19 cze 2012

Ja już nie mogę patrzeć na te rabatki, bo potem lecę, jakby w amoku, oglądać sw,oj ugorek i jakimś cudem myślę sobie:u mnie też kiedyś tak będzie...no tak, cud musiałby się stać!!!

Ale, pięknie, szczerze mówię i powtarzać będę, piękny ogród Sylka-i to właściwie stworzony w rok?prawda?

butterfly 22:32, 19 cze 2012

Syla napisał(a)

no proszę to może my spokrewnione jesteśmy jakieś dalekie kuzynowstwo ??? To rodzinne strony mojego taty ...... Wybieram się tam w wakacje na parę dni aby powspominać coroczne wakacje z dzieciństwa ..... Tego zapachu się nie zapomina a ostatnio nawet pościągałam przepisy na placki pieczone na blasze i smażone na smalcu . Palce lizać , mam nadzieję , że uda mi się upiec podobne ..... Pozdrawiam

Nie no, namieszałam trochę, bo ja nie z Jarosławia ale mieszkam przy drodze, która prowadzi do Jarosławia i tak sie właśnie nazywa

Ale miasto troche znam - byłam tam w liceum na zjeździe młodzieży, i jeździłam tam do stomatologa
i mam tam z 30 min jazdy - to blisko
Madzenka 22:32, 19 cze 2012

Syla napisał(a)
Nie mam wyglądu przed ale mam po

Sylwia dech mi zapiera. Cuuuuuuuuuuuudownie!!! Bosko!!!! Ale Ci pięknie wyszlo i takie mistrozwskie strzyźenie. Najbardziej mnie te trzy kule w żwirku urzekły....
Madzenka 22:36, 19 cze 2012

Syla napisał(a)
Agnieszko , Justynko - bardzo dziękuję .....

Abiko - z nich jestem najbardziej zadowolona Jak nimi pracuję to widzę cały czas Danusię w pierszym odcinku Mai w ogrodzie (od tego się u mnie zaczęło) jak stała przy swojej daglezji ze swoimi rasowymi nożycami szpalerowymi i mówiła , że nigdy się z nimi nie rozstaje ....... Utkwiło mi to głęboko w pamięci !!!

Potwierdzam, przez lata cięłam boschem moje kulki. Tydzień temu kulkowałam szpalerowymi nożycami bentleya i już sie z nożycami szpalerowymi nie rozstanę. Nie wiem jak Twoje obserwacje ale nożyce szpalerowe nie strzępią liści i bukszpany lepiej wygladają po cięciu nożycami...
Syla 22:40, 19 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Agnieszko , Justynko - bardzo dziękuję .....

Abiko - z nich jestem najbardziej zadowolona Jak nimi pracuję to widzę cały czas Danusię w pierszym odcinku Mai w ogrodzie (od tego się u mnie zaczęło) jak stała przy swojej daglezji ze swoimi rasowymi nożycami szpalerowymi i mówiła , że nigdy się z nimi nie rozstaje ....... Utkwiło mi to głęboko w pamięci !!!

Potwierdzam, przez lata cięłam boschem moje kulki. Tydzień temu kulkowałam szpalerowymi nożycami bentleya i już sie z nożycami szpalerowymi nie rozstanę. Nie wiem jak Twoje obserwacje ale nożyce szpalerowe nie strzępią liści i bukszpany lepiej wygladają po cięciu nożycami...

Strzępią nie tyle liście co przede wszystkim gałązki , głównie na cisach bo są grubsze ......