Dobrze widzisz, ale to na której mszyca, to inna róża; pryskam cały czas, ale ekologicznie, chyba sięgnę po radykalniejsze środki!
w imieniu mamy dziękuję
Taką urodziwą przybłędą sama bym się chętnie zaopiekowała .
Pozdrawiam Jasia
Jasiu, jakże mi miło widzieć Cię u mnie
Jakimś dziwnym trafem łubiny u mnie się znalazły, może ptaki nasiona zgubiły? Bo dla wiatru to one zbyt ciężkie...
Maju, Marto, Madziu i Karolino, Krsiu, dzięki za podziw dla hosty, pewnie jest dumna jak paw, a zdjęcie może wyślę
te róże na jesień przycięłam do samej ziemi; wyrosły pięknie i zdrowo inawet mszyca ich nie rusza, ciekawe dlaczego
A ja na dwóch widzę mszyce . Opryskuj. Mamę pozdrów serdecznie.
Wcale sie nie dziwię, że mężuś zza płota patrzy pięknie widać urodę działki, wszystko dopieszczone, zadbane, aż miło patrzeć; no ale ty Celinko i na kolankach dopieszczałaś
świetne miejsce do relaksu i wypoczynku
Irenko wczoraj usiadłam ,rozejrzałam sie i powiedzialm:"wszystko do przerobienia,nic mi nie wychodzi!!"
M. tylko westchnął.
naoglądam sie tutaj takich ogrodów pięknych,że później mi sie w mózgu lasuje!
To ja trzymam sztamę z M! co ty chcesz zmieniać, jest pięknie; jest charakter i osobowośc ogrodu; wiem, że dużo tu na forum pięknych ogrodów, ale uważam każdy za piękny, bo jest odbiciem właścicieli i stąd taka inspirująca różnorodność
Wcale sie nie dziwię, że mężuś zza płota patrzy pięknie widać urodę działki, wszystko dopieszczone, zadbane, aż miło patrzeć; no ale ty Celinko i na kolankach dopieszczałaś
Irenko wczoraj usiadłam ,rozejrzałam sie i powiedzialm:"wszystko do przerobienia,nic mi nie wychodzi!!"
M. tylko westchnął.
naoglądam sie tutaj takich ogrodów pięknych,że później mi sie w mózgu lasuje!
Maju, Marto, Madziu i Karolino, Krsiu, dzięki za podziw dla hosty, pewnie jest dumna jak paw, a zdjęcie może wyślę
te róże na jesień przycięłam do samej ziemi; wyrosły pięknie i zdrowo inawet mszyca ich nie rusza, ciekawe dlaczego