Wystawcy dopisali, rośliny również, liczni zwiedzający i kupujący
Justi rozpoznała mnie w tłumie, pewnie po tym, że robiłam zdjęcia ) ofiarowała nam cudne prezenty - tabliczki z imionami oraz roślinki z własnego siewu DZIĘKUJĘ
Truskawki już mają małe owocki .... ja kzaczną się owoce to tam mnie będzie można najczęściej zastać Na razie mam tylko rabarbar.... i cukierniczkę Dobrze, że gości nie ma ostatnio, bo .... cukeirniczka z lekka uwalona
Tegoroczne Targi Eden 2012 należy uznać za bardzo udane, nie obyło się bez spotkań
Wystawcy dopisali, rośliny również, liczni zwiedzający i kupujący
Justi rozpoznała mnie w tłumie, pewnie po tym, że robiłam zdjęcia)) ofiarowała nam cudne prezenty - tabliczki z imionami oraz roślinki z własnego siewu DZIĘKUJĘ
Hostowe szaleństwo się dziś odbyło! Jedna z największych, jeśli nie największa, hodowla host w Europie wygląda dość niepozornie na pierwszy rzut oka. Niewielkie tradycyjne domki, mała bramka i dość zaniedbany ogródek wypełniony hostami po brzegi.
Witam wszystkich, ostatnio zaobserwowałam coś dziwnego u moich róż dokładnie chodzi mi o liście tak jakby nie były rozwinięte , możecie mi coś doradzić co to może być i jak temu zaradzić ? Jak najszybciej proszę o pomoc.
Poniżej zamieszczam zdjęcia w linku:
Gabrielo, modrak wróci na swoje miejsce. Zrobiłam wiosną sadzonkę i rośnie już w doniczce. Modrak rósł w 4 różnych miejscach, uchował się dobrze tylko 1 egzemplarz który powinien zakwitnąć.
Tak w tym roku nie będzie wyglądało, ale za dwa ....