Poleciałam zmierzyc co ile u mnie sa serby, no i są sadzone co 1,9-2m. Po 10 latach wyglądaja tak.
Ten jeden niższy w środku chorował ucielismy mu uschnięty czubek i wygiął jedną z gałązek i sam utworzył nowy czubek. Zajęło mu to prawie trzy lata i dlatego jest niższy.
Radosnych świąt Zmartwychwstania Pańskiego
oraz błogosławieństwa Bożego
niech zmartwychwstały Chrystus obudzi w nas to,
co jeszcze uśpione,
ożywi w to, co jeszcze w nas martwe
i niech światło Jego słowa
prowadzi nas przez życie w radości i pokoju.
Spokojnych świąt Kochani składa społeczności Ogrodowiska - Monteverde
nigdy nie umialam opiekować się cebulowymi. ale to mnie zatkalo . cudnie!
czy możesz mi powiedzieć kiedy się sądzi? czy się wykopuje i jak się pielęgnuje krokusy ? Danusia zaproponowala mi miejsce na nie i wciąż siedzi mi to w głowie
Irenko dziekuję bardzo i za kolory i za sympatyczny link.Zgadzam się z Tobą w opinii że odwiedzają mnie bardzo bardzo mili goście. I oby tak było dalej.
Werbeny nie mam, chyba wsadzę tylko sadzonki od Krzywdów
Irenko ja chcesz , to mam nasionka jeszcze , dla Ciebie starczy , ale w lipcu, mam namiar , będą do kupienia piękne wyrośnięte z kwiatuszkami , w zeszłym sezonie były po 4,50zł
Oto ona
Sebek, powiedz mi, czy z twojego ciurkadełka słychać szum wody? Ja ze względu na małe dziecko muszę przerobić małe oczko z fontanną na takie ciurkadełko, ale lubię ten plusk i szum...(trochę źle widać, ale to jest to moje mini oczko) Chcę zrobić kamienie na płasko. Ja mam przewiercony naturalny kamień.
Bożenko, lekko spóźniona, bo chciałam doczytać, ale nie mniej szczerze niż poprzedniczki gratuluję 600 stron! To już wynik
Ale nie strony się tu liczą tylko ty i wszyscy mili goście, którzy cie odwiedzają bardzo kolorowo tu u ciebie dziś, więc i ja do tych kolorów się dokładam
Niech Chrystus Zmartwychwstały
przyniesie dla Was wiosenne kwiaty radości,
miłości, spokoju i szczęścia.
Wesołych Świąt i mokrego Dyngusa życzy... Danusza