gadam sama ze sobą ale coś z tego gadania mi się urodziło we łbie
Pomierzyłam ten moj zakątek, pomyślałam i stanęło na 3 hortensjach, do tego trzy kulki bukszpanowe i żurawka cytrynowa- tak wiem- odgapione na maxa od Danusi- ale mam nadzieję że mi wybaczy
czyli dla porządku
1- budleja
2- piwonie
3- thuja szmaragd
4- róże pnące
5. kulki bukszpanowe
6- hortensja limelight
7- żurawka citronelle
Kontynuuje propozycję choć o wiele łatwiej byłoby jak byś wstawiła rzut z góry z szarokością i długością oraz wyrysowanym kształtem tarasu i fragmentu, którego nie widać.
Ten trójkąt to placyk z grilem, ujety w murki, które mogą słuzyc do siedzenia. Koło hustawki (czy to taka dziecięca, czy z ławeczka do bujania) można wzmocnić powierzchnie płytami kamiennymi.
A tu proszę o waszą pomoc , w przodogródku mam posadzonego barwinka i zastanawiam się czy to wywalić czy zostawić, może obsadzić studnie a wokół niej będzie obwódka z bukszpanu .Co wy na to
Zauważyłismy ze koty wyjadaja nam ryby z jeziorka. Na całym jeziorku był do dzis lód i ryby wygrzewały się do słońca tylko w przeręblach więc przy samym brzegu , z tego oczywiście skorzystały koty ( zdjęcie polujacego kota robione z domu , niezbyt dobre)
tutaj przod domu widac przejrzysciej.
Co do trawnika,....to byl nowo zrobiony.....caly czas nawozilam,kosilam itd...,ale po tej zimie-...dziwny sie zrobil....
Ojj.Kochana jestes Danusiu....Wielkieog buziaka przesylam!!!!
JAk to ogarne ,bede pytala dalej..,oki?..-
ale dla pewnosci musze wstawic jeszcze jedno foto,bys miala rozeznanie,jak ten murek z domem wyglada....
jak widac,..przed murkiem jest chodnik dla pieszych..,i czasem auta parkuja...CZASEM ...