Ogród Krysi
15:30, 08 maj 2012
Bo to moje pierwsze strzyżenie było
A wcześniej było tak :
Dziękując jeszcze raz za Wasze porady przedstawiam moją rabatę - teraz wygląda tak.
Coś dodać coś ująć?
Dziś wpadłam na "genialny" pomysłMusze zainstalować kamery przemysłowe na mojej działce!
Będzie z tego podwójna korzyść. Po pierwsze może wreszcie zidentyfikuję i przyłapie na gorącym uczynku złodziejaszka, a po drugie będę miała podgląd na to co rośnie i kwitnie wtedy kiedy nie będę mogła tam być
Głupoty powiecie. No jasne, bo choroba trzyma się mnie jak rzep psiego ogona, a w związku z tym na działeczkę w najbliższych dniach się nie wybiorę. A tam dzieje się, dzieje ...
A skąd wiem? Bo zajrzałam na strony mojego wątku zapełnione rok temu (33 i 34). Spryciula ze mnie
Czy ktoś czyta też swój watek z minionych okresów? Czasami warto. Sama się sobie dziwię co ja tam wypisywałam![]()
Ale to niezłe archiwum![]()
Dziś zapadła decyzja- nigdy więcej wrzosów i wrzośców!
A takie piękne BYŁY
![]()
Takie tam nie udolne moje bonsai![]()
dzisiaj było dużo wąchania)
![]()
Bogdziu, cudny widoczek!
Chciałam Ci podziękować za uratowanie życia moim azaliom! Bardzo bardzo dziękujęZdjęcia u mnie w wątku, bo nie chcę Ci zaśmiecać Twojego
Karolinko, witaj w klubie!
A u mnie zakwitła fuksja od Ani -Monteverde.Dziewczyny przed odjazdem nawrzucały ni do torby szczepek. I oto pierwsza.
![]()
![]()
![]()
Bluszcz zarósł mi skrzynkę pocztową i numer, chyba trzeba radykalnie podciąć.
![]()
![]()
Ponieważ Bogdzia lubi ptaszki to i ja coś pokażę od siebie![]()
![]()
Pewne ptaki uwiły sobie gniazdko w skrzynce od gazu i oto zdjęcie. Niestety nie wiem co to ptaki bo w ogóle nie można ich zastać. Skrzynka jest tuż przy drzwiach wejściowych do domu. Pojawiają się gdy domownicy są w domu albo z dala od skrzynki. O gniaździe się dowiedziałem od sąsiada, ponieważ on zauważył ptaki, jak znosiły materiały na gniazdko. Sprawdzałem na internecie i najbardziej pasują mi te jaja do rudzika.
Z kolei w tamtym roku u sąsiada w skrzynce od gazu były sikorki
![]()
Tu na zdjęciu młoda sikorka, która wypadła z gniazda.