Muszę gdzieś wygospodarować miejsce na 5 takich i 2 duże zielone (w warzywniku czekają). Miały być w miejscu po brzoskwini przed domem, ale wzięła się za kwitnienie i dam jej szansę Muszę więc jakąś rabatę wygospodarować na te cuda
Ale się cieszę!!
Podoniczkowałam różę jadalną i trawę mozgę, będzie do rozdawania u Bogdzi na spotkaniu I kocimiętkę jeszcze muszę poprzesadzać Ale się cieszę!
Aniu, pędzisz, my cię gonimy, a i tak nie dogonimy, a nie o to chodzi tylko o tę radość jaką nam dajesz będąc z nami
gratuluję i samych sukcesów ogrodowych życzę!
Gdzie mi tam Danusiu, żeby Tobie doradzać ale czasem świeże spojrzenie się przydaje
A może macierzanka cytrynowa? Zobacz jak ładnie na zdjęciu wygląda
Tylko nie wiem czy nie za duży cień dla niej?
trzmielina, ładnie wyszła, moja duża kulka z trzmieliny po ostatnich przymrozkach zrzuciła prawie wszystkie listki, ale widzę, że odbija
Ania, to bukszpan, jeden z 50 pstrych
wszystkie trzmieliny zrzucają liście i potem widać z boku jak nowe świeże wyrastają, zaraz wrzucam foto mojej po zimie jak ruszyła - to złota
Wieloszka, oj chcesz sobie nagrabić ani mru, mru M. wie gdzie jadę i kiedy, ale wykorzysta to pewnie na odpoczynek, bo nie będzie ekonoma w postaci mnie, który ciągle chce aby jakieś dołki kopać
a to moje ostatnie kulki, po prawej stronie, gdzie rh, chyba już wprawiłam się