Dzisiaj pada ale to dobrze, ziemia potrzebuje wilgoci i rośliny będą szybciej się rozwijały, a trawa od wczoraj jest bardziej zielona
wczorajsze fotki w ogrodzie...
Podziwiać nie ma jeszcze czego .... tak jak powiedziałam to jeszcze nie dokończone .... caly czas dłubię , przemieszczam i mieszam ......... Wstawiam obrazek ale jeszcze nie komentuję .... to jest jeszcze nie skończone i nie koniecznie tak będzie wyglądać ostatecznie
Bogdzi rh sadzone wczoraj więc przesadzić nie problem myślę, tylko i tak nie dzisiaj bo leje strasznie.
Od lewej strony Catawbiene Alfred
środek 2x Gartendirektor Rieger
z tyłu Catawbine Album
z samego przodu japońskie 3x
I co Ty na to ?
Z góry tak to wygląda
Mam pytanie odnośnie wertykulatora. Czy w miejscu wyjeżdżonym i dość twardym wertykulator da radę czy nie ryzykować? Chodzi mi o nasz wjazd do garażu. Jest tu twardo, może po deszczu się rozmiękczy trochę.
Dzis pokaże cudna żabke która zajęła oczko pod kaskadą i całymi dniami demonstruje ze to jej własnośc.Nie boi się nawet jak robię zdjęcia z bardzo bliska.
Nie wiecie? Toż to zaczarowany królewicz na swoją wybawicielkę czeka!))
Tak wygląda na królewicza ,tors ma złotem zdobiony.
A ja wrzucę jeszcze gorsze zdjęcie z ptaszkiem ,ale może ten lot będzie na tyle charakterystyczny ,że z miejsca będziesz Bogdziu wiedziała co to .Ptak z pewnością większy od wróbla Coś jak drozd ?
Widać jakieś zółte czy pomarańczowe barwy .To czubek bardzo wysokiej choinki .On tak wzlatywał jakby popisywał się przed samicą ...?
Marto z tego zdjęcia najwyzej wzrost ptaka można ocenic i nic więcej ale jak piszesz o brązie to pewnie masz rację że to drozd.
A gdzie to Irenko się podziewałaś, smutno bez CIEBIE
Juz jestem
Justi ma rację, w weekend działam na ogrodzie, ale dziś leje i bardzo dobrze, bo sucho było, więc wracam do was
nie zdążyliśmy wszystkiego posadzić, ale najważniejsze, że rh siedzą w ziemi
w kóncu zakwitł tulipan, śmieszny jakiś