Żabulek też mi wygląda na królewicza.... taki dostojny Zdjęcia jak zawsze świetne Miłego dnia
Nawzajem Agnieszko.Miałam miec miły dzień pomimo bardzo brzydkiej pogody bo pojechałam na giełdę. Myślałam że sobie kupię jakies roślinki. A tam łódzkie władze urządziły maraton zupełnie nie zabezpieczając dojazdu i wyjazdu. Ogrodzili kawał miasta w samym centrum taśmami i jeszcze wjechac się dało ale wyjechac to juz wogóle . Po długich awanturach wściekli ludzie nie przestrzegajac żadnych przepisów na oczach policji i straży miejskiej poprzejeżdżali przez te zagrody. No cyrk po prostu nie było ani jednego przewidzianego wyjazdu z tego terenu.Nic też nie kupiłam bo handlujący pewnie wiedzieli co będzie się działo i mało kto przyjechał. Nic ciekawego nie było.
Bogdziu, zabka superowa U mnie by nie przyzyla ze wzgledu na obecnosc futra, ktory zabki lubi
Dziekuje za porade w sprawie ptakow, jutro zakupie ziarenka, ciekawe czemu siemie lniane im nie pasuje. Moze sa na diecie i wola mniej tluste?
Milego dnia
Tak nie lubią siemienia choc ptaki hodowlane np kanarki i owszem.
mnie też się podoba bardzo. Do tego ma nienaganne maniery siedzi w wyprostowanej postawie godnie spoglądając przed siebie i jak pisałam już wcale się nie boi a jest maleńki jak zabaweczka.
Uśmiałam sie z różami (bo to też moje dzisiejsze przemyslenia w trakcie wycinki moich pięknych róż......) a przy szynce mało nie spadłam z krzesła..... jakbym mojego M widziała..... tyle, że on nei czyta Ogrodowiska, ale każdy telefon czy sms leci do mnie do ogrodu...a ja specjalnie zostawiam telefon by mi nikt nie przeszkadzał :jak pracuję w ogrodzie
Piżama party z rana..... rewelacja..... nawet mi foto takie nie przeszkadaza..niech inni co nie mogą zazdraszczają
A mój robi codzienną kontrolę wszystkiego co u mnie pisze a ponieważ ja najczęsciej okupuje komputer to on tylko wtedy kiedy ja go zostawię no i od razu zawiadomił że Ewa potrzebuje pomocy. A Ewa za to zdążyła dzis ze szynka.Nie jest źle.
Jak to dobrze, że M czuwał,jeszcze raz dzięki Jadłam wczoraj Bogdziu na Abrahamie (czyli urodzinach 50) dobre wyroby swojskie , ale szynka wg Twojego przepisu smakuje mi bardziej.
Spróbuje zamówić znowu
Ja mam też sklep z dobrymi wędlinami i nawet synowi kupuję ale ta szynka bije je na głowę szczególnie jesli czas pieczenia jest dobrze dobrany do wagi , wtedy jest taka kruchutka.Pycha.Też bym jeszcze zjadła.
Wyłapuję szynke i nawozy
Kondycja u ciebie chyba niezła buziaki
a jak juz wyłapiesz to co z nimi zrobisz?Szynke zjedz, a może z kimś się podzielisz?
Witaj Bożenko w niedzielne popołudnie
Szynką jednak się podzieliłam
wspaniałe foty z żabim królewiczem ja miałam okazję oglądać jakieś dzikie gołębie, w odległości 30 cm, ale nie miałam aparatu i nie uwieczniłam!
Bożenko czy u was też pada? u mnie od rana jest pochmurno i siąpi, ale to dobrze, będę musiała tylko podlewać rośliny pod świerkami Pozdrawiam w deszczową niedzielę
Pewnie że nie może byc całkiem bez komputera. Jutro od rana też się wybieram z siostra i bratem do największego centrum w naszych okolicach do Tracz w Sosnowcu . Ale głównie oni bedą kupowac ja mam robic za eksperta.( )