Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO . I niech Kubuś przestanie chorować, a Kubusiowo niech będzie zawze oazą szczęśliwości
Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO .
Niech ci szklarnia sie szybko osuszy, zdrowie niech będzie coraz lepsze, a humor wystarczy ten sam. I niech Frodo Cię za bardzo na spacerkach nie męczy..jego też podrap za uszkiem światecznie.
Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO .
Oczywiście samych najwspanialszych rzeczy w Święta i nie tylko życzę również dla Krysi i Barego.
Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO . I niech ci wszystko ładnie urośnie, trawka się zazieleni, a na tarasie wyląduje cały komplet akcesoriów w róże.... byś mogła odpocząć po tych wszystkich swoich wyczynach .
Madzia cieszę się, że donica pasowała. Bardzo miło mi było Cię poznać. Nastepnym razem już Cię nie wypuszczę, dzisiaj uratowały Cię tylko przygotowania przedświąteczne
Ja jestem zakochana w pure elho round Chodzę dookoła swojej i wzdycham.
Wielkanocną radość ślę dla Ciebie dziś,
którą śpiewa każdy ptak, kwiat i liść.
Którą wiosna niesie dla każdego z nas
z cudem Zmartwychwstania w ten niezwykły czas.
Wielkanocne szczęście ślę w życzeniach Ci,
niechaj rozpromieni Twoje troski i łzy.
Niechaj w Twoje serce Wielkanocna pieśń,
wniesie wielką radość i nadziei treść.
Wielkanocne Święta niechaj w domu Twym
rozbłysną Zmartwychwstania blaskiem i pokojem.
Niech się wszystkie serca miłością podzielą
Wielkanocną pieśnią , cudem i nadzieją
Dziękuję bardzo za świąteczne życzenia i również życzę wszystkiego najlepszego.
Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt oraz mokrego dyngusa
Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół.
Święta już coraz bliżej więc pojawiają się odpowiednie dekoracje i chociaż jeszcze cieplutkie bo niedawno zrobione, i nie do końca zaaranżowane i tak się Wam pochwalę
Marzyły mi się takie ozdoby Proste i drewniane
Pojawi się jeszcze kurczaczek i inny zajączek Może jeszcze na baranka się skuszę
Tez lubie takie proste rzeczy
A te ozdoby to by ...???
Jolu witaj Te ozdoby to dzieło mojego M. Dzisiaj wycinał jeszcze trzy zające ale już nie takie stojące, będą świątecznymi podarunkami dla rodzinki, do tego zrobiłam jeszcze materiałowe kwiatuszki... Zdjęcia jutro
Artystyczna dusza Twój M.
Zajączki wesolutkie - lubie jak w domu sa rzeczy własnoręcznie zrobione Nadaje mu to indywidualny charakter
pozdrawiam - radosnych Świąt
Coś z Artysty ma Pomysł mój a jego wykonanie, chociaż jak mu powiedziałam to krzywo patrzył a teraz widzę że się mu spodobało Staramy się jak najwięcej zrobić samemu. Daje nam to wiele radości.
Dziękuję i również pozdrawiam
Już nie będę Was męczyć w sprawie kulek, Marzenka mi wszystko wyjaśniła...tak wyglądają po cięciu...
na zdjęciu ok, gorzej w realu, ale nie będę więcej marudzić