Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 20:21, 08 maj 2012

Syla napisał(a)
Seba a cisy już posadziłeś ??? czy coś przegapiłam ????

Sylwia - jeszcze w kwietniu - 30

Wtedy

Zdjęcie sprzed chwili - dosadziłem jednoroczne mikrusy oraz przyciąłem dziś te nieszczęsne bukszpany.

Sebek 20:29, 08 maj 2012

Ewa napisał(a)
Sebek dołączam się do życzeń
Ciekawa jestem czy w szkole wiedza o Twojej pasji?

W sumie wiedzą, trochę zazdroszczą wyjazdu do Chelsea - ale nie wiem czy wiedzą po co tam jadę

Ehh - 16 dni tylko zostało

bociek 20:29, 08 maj 2012

Sebek, cudo z tymi cisami A wlasnie mialam zapytac o te bukszpany, jak rozwoj sytuacji...Bo chyba mi umknelo
Sebek 20:32, 08 maj 2012

Dzisiaj zadzwoniłem do kuriera, który prawie nie pamiętał, że wiózł do mnie te bukszpany - poprosiłem o inny numer do sprzedawcy, ale "nie miał przy sobie" i powiedział, że dam im znać, żeby się ze mną skontaktowali. Jeśli to zrobią to ciekawe co z tego wyniknie....

Niedługo wrzucę relację z dzisiejszego sadzenia jednorocznych - duuużo tego
popcorn 21:01, 08 maj 2012

Sebku a o co chodzi z tymi bukszpanami? Bo przegapilam... zamawiales tam gdzie ja? Chyba nie, bo te mniejsze sa?
Pokaz te 90 sztuk kupionych dzisiaj - tyle kupiles????
Mille 21:55, 08 maj 2012

Sebek napisał(a)

Nie no... pomysł na te dwie kule i zawijaski mega!! Świetnie to wymyśliłeś, super pasuje do kształtu rabaty i w ogóle jako przedłużenie.. poręczy

Puszczając wodze fantazji, można by było te ostatnie bukszpany 'wyhodować' do wysokości poręczy, a dalej niech linia swobodnie obniża się w kierunku kulek
lenka 22:11, 08 maj 2012

Ejj... no gdzie te 92sztuki???
Proszę, prosze i cisowe kulki i zawijaski z bukszpanu. piękne wejście się zapowiada, coś będziesz jeszcze obok przerabiał?
Gdzie zamawiałeś bukszpaniki i po ile?
Sebek 22:42, 08 maj 2012

lenka napisał(a)
Ejj... no gdzie te 92sztuki???
Proszę, prosze i cisowe kulki i zawijaski z bukszpanu. piękne wejście się zapowiada, coś będziesz jeszcze obok przerabiał?
Gdzie zamawiałeś bukszpaniki i po ile?

Przez e-market 24h (e-iglaki to to samo) - i choćby Ci dawali za darmo to nie bierz - oszuści i tyle!
Sebek 22:42, 08 maj 2012

Mille napisał(a)

Nie no... pomysł na te dwie kule i zawijaski mega!! Świetnie to wymyśliłeś, super pasuje do kształtu rabaty i w ogóle jako przedłużenie.. poręczy

Puszczając wodze fantazji, można by było te ostatnie bukszpany 'wyhodować' do wysokości poręczy, a dalej niech linia swobodnie obniża się w kierunku kulek

Mama coś mówiła, że poręcze będą zmieniane, ale nie wiem czy w tym roku - ale pomysł podoba mi się
kaisog1 22:43, 08 maj 2012

Sebek a nie mówiłam Ci

Gratuluję 100 Bez kwiatka bo nie moge wgrac zdjęcia.... w ogóle co chwilę mam problem żeby na forum wejść