Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 21:52, 01 kwi 2012

Do góry
Bardzo chce zrobić wianek ale nie wiem czy zdążę

Brakuje mi czasu przy mojej dwójce... dopiero zasypiaja ...
Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 21:48, 01 kwi 2012

Do góry
Śliczne dekorację ... dziękuję Wam za tyle inspiracji !!! ... mam już gałązki z brzózek, jutro biorę się za wianek i jeszcze to gniazdko ze skorupkami świetne
Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 21:47, 01 kwi 2012

Do góry
Danusiu wianuszki cudne.
Sądzę, że będą dla mnie inspiracją, tym bardziej, że na działce mam 2 duże brzozy.
Skrzyneczki mnie urzekły najbardziej !!!
pogoda nie pozwala na pracę w ogrodzie więc.......może coś zdziałam jutro
wiem, że już dawno po Bożym Narodzeniu, ale pokażę mój pierwszy wianek..........bożonarodzeniowy
Wątek o tym, że ......nie umiem:) 21:42, 01 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ladniutki ten wianek - eco, brawa za konsekwencje w stylu

no raczej tak wolę. Jeśli tylko mogę to unikam sztucznych dodatków nawet jeśli czasem odbywa sie to kosztem wyglądu.
Wianki dziewczyn sa przepiękne, takie kolorowe- cudne. Z naturalnych elementów o tej porze roku ciężko coś takiego "ukręcić".
Wątek o tym, że ......nie umiem:) 21:30, 01 kwi 2012

Do góry
Ladniutki ten wianek - eco, brawa za konsekwencje w stylu
Wątek o tym, że ......nie umiem:) 21:23, 01 kwi 2012

Do góry
Jagna napisał(a)
A dzis kończyłam "bazę" do mojego wianka. Normalnie pewnie bym nie robiła, bo nigdy nie rozbiłam, ale patrząc na to co dziewczyny tu wyczyniają to też postanowiłam sobie zrobić.
nie myślałam, że splatanie gałązek brzozowych jest tak pracochłonne. Moje były mało elastyczne ponieważ postanowiłam pobrać gałązki z padłego drzewa, żeby nie ranić rosnących. No wzięłam sobie za punkt honoru nie używanie nici, drucików itp. Także do tego momentu wianek pleciony gałązkami a wszystko co na nim mocowane również trzyma się za pomocą gałązek. Reszta musi poczekać na jutro ponieważ muszę poszukać białych jajek. Ciekawe jak je przymocuję. Pistolet do kleju mam, ale może sie"zabawię" i umocuję gałązkami?! Mam juz pewien pomysł
Trzeba wianek rozjaśnić. Planuję te białe skorupki i miniaturowe żonkile lub krokusy.

super Jagna całe jajka będziesz przyklejać czy połówki? bym Ci przysłała, bo mam b, dużo i białych i ciemniejszych żeby to było bliżej
Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 20:45, 01 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Kochani, zaspałam rano, potem poszłam święcić palmę, potem przyszła Kasia, potem przyjechał Paweł, potem Witek zabrał mi komputer bo pisał ważny kosztorys i teraz dopiero dorwałam się do niego.
Normalnie skandaliczny skandal, aaa. Żeby było ciekawiej to o 14.30 wyłączyli prąd

Teraz zaczynam ciąg dalszy.

Wianek Eco robiony przez Kaisog

oooo. Kasiog mamy podobne upodobania. Mój wianek podobnie zrobiony. jajek mu jeszcze brakuje ale pojawią sie jutro. Teraz "bazę" można zobaczyć u mnie.

Jajeczka były doklejane

No ja po prostu nie dostałam białych jaj. Jutro poszukam i przymocuję
Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 20:16, 01 kwi 2012

Do góry
Jagna napisał(a)

Kochani, zaspałam rano, potem poszłam święcić palmę, potem przyszła Kasia, potem przyjechał Paweł, potem Witek zabrał mi komputer bo pisał ważny kosztorys i teraz dopiero dorwałam się do niego.
Normalnie skandaliczny skandal, aaa. Żeby było ciekawiej to o 14.30 wyłączyli prąd

oooo. Kasiog mamy podobne upodobania. Mój wianek podobnie zrobiony. jajek mu jeszcze brakuje ale pojawią sie jutro. Teraz "bazę" można zobaczyć u mnie.

Jajeczka były doklejane

W miniformacie 20:06, 01 kwi 2012

Do góry
Tulipanowy wianek

Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 19:55, 01 kwi 2012

Do góry
Dziękuję Maju . Oj tak, od razu zrobiło się świątecznie w domu, tak że polecam zrobienie świątecznych dekoracji.
Powiesiłam przed chwilą wianek na drzwiach wejściowych do domu, ale jest już za ciemno żeby zrobić zdjęcie.
Wątek o tym, że ......nie umiem:) 19:38, 01 kwi 2012

Do góry
Pięknie wyszła ci baza pod wianek!Umiesz!
Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 19:29, 01 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 17:56, 01 kwi 2012

Do góry
Gniazdko robione przez Kaisog

Wianek już widzieliśmy

Zgadnijcie co ona wyczynia za oknem?

Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 17:37, 01 kwi 2012

Do góry
Wianek Eco - tym razem dzieło Gagu

Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 17:33, 01 kwi 2012

Do góry
Laurka

Bawiła się z Wiesią

Dopieszczam wianek Haiki

Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 17:17, 01 kwi 2012

Do góry
A my - z grupy "zielonych" wykańczamy kolejne. To wianek Sherlee

To Kraania

Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 17:13, 01 kwi 2012

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 15:17, 01 kwi 2012

Do góry
Sebastianie

No uważam, ze wianek w kształcie jaja jak najbardziej wpasowuje się w aktualne święta. Sama wczoraj robiłam wianek z gałązek, tez pierwszy raz i układać gałązki tak by tworzyły kształtny krąg wcale nie bło łatwo.
Mój mały raj na ziemi :) 12:33, 01 kwi 2012

Do góry
Anula, troszkę spóźnione gratulacje na 3 setki

bardzo fajny wianek zrobiłaś
a ta propozycja dekoracji na stół też świetna , bardzo niekonwecjonalna, jej prostota jest urocza
Wątek o tym, że ......nie umiem:) 11:25, 01 kwi 2012

Do góry
A dzis kończyłam "bazę" do mojego wianka. Normalnie pewnie bym nie robiła, bo nigdy nie rozbiłam, ale patrząc na to co dziewczyny tu wyczyniają to też postanowiłam sobie zrobić.
nie myślałam, że splatanie gałązek brzozowych jest tak pracochłonne. Moje były mało elastyczne ponieważ postanowiłam pobrać gałązki z padłego drzewa, żeby nie ranić rosnących. No wzięłam sobie za punkt honoru nie używanie nici, drucików itp. Także do tego momentu wianek pleciony gałązkami a wszystko co na nim mocowane również trzyma się za pomocą gałązek. Reszta musi poczekać na jutro ponieważ muszę poszukać białych jajek. Ciekawe jak je przymocuję. Pistolet do kleju mam, ale może sie"zabawię" i umocuję gałązkami?! Mam juz pewien pomysł
Trzeba wianek rozjaśnić. Planuję te białe skorupki i miniaturowe żonkile lub krokusy.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies