Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Jagna 20:11, 01 kwi 2012

No bo bardzo chciałam byc na Wiankowaniu. A nie mogłam bo za daleko. To sie podłączyłam inaczej.
Mam nadzieję, ze te jajka białe znajdę. W sobotę się nie udało. Deficyt straszny. Ale mam w odwodzie takie kremowe, juz odłożone i ostatecznie dam je zamiast białych.
Matka 20:58, 01 kwi 2012

No, no Jagnacudny wielkanocny
Matka 20:58, 01 kwi 2012

No, no Jagnacudny wielkanocny
monteverde 21:23, 01 kwi 2012

Jagna napisał(a)
A dzis kończyłam "bazę" do mojego wianka. Normalnie pewnie bym nie robiła, bo nigdy nie rozbiłam, ale patrząc na to co dziewczyny tu wyczyniają to też postanowiłam sobie zrobić.
nie myślałam, że splatanie gałązek brzozowych jest tak pracochłonne. Moje były mało elastyczne ponieważ postanowiłam pobrać gałązki z padłego drzewa, żeby nie ranić rosnących. No wzięłam sobie za punkt honoru nie używanie nici, drucików itp. Także do tego momentu wianek pleciony gałązkami a wszystko co na nim mocowane również trzyma się za pomocą gałązek. Reszta musi poczekać na jutro ponieważ muszę poszukać białych jajek. Ciekawe jak je przymocuję. Pistolet do kleju mam, ale może sie"zabawię" i umocuję gałązkami?! Mam juz pewien pomysł
Trzeba wianek rozjaśnić. Planuję te białe skorupki i miniaturowe żonkile lub krokusy.

super Jagna całe jajka będziesz przyklejać czy połówki? bym Ci przysłała, bo mam b, dużo i białych i ciemniejszych żeby to było bliżej
Madzenka 21:30, 01 kwi 2012

Ladniutki ten wianek - eco, brawa za konsekwencje w stylu
Jagna 21:39, 01 kwi 2012

Jaja będa kurze, otwarte tak żebym mogła do środka wsadzić miniaturowe żonkile i/lub krokusy. Zobaczę co mi się uda jutro dostać.
Jagna 21:42, 01 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ladniutki ten wianek - eco, brawa za konsekwencje w stylu

no raczej tak wolę. Jeśli tylko mogę to unikam sztucznych dodatków nawet jeśli czasem odbywa sie to kosztem wyglądu.
Wianki dziewczyn sa przepiękne, takie kolorowe- cudne. Z naturalnych elementów o tej porze roku ciężko coś takiego "ukręcić".
aga_pe 21:42, 01 kwi 2012

cudny, takie właśnie mi się podobają. Czekam na końcowy efekt
justi 21:55, 01 kwi 2012

Możesz jeszcze bazi dodać, jak gdzieś znajdziesz
Jagna 22:03, 01 kwi 2012

N zdjęciu słabo widać ale są. Nie sa zbyt ładne ale tylko takie znalazłam w okolicy. wierzbe wytrzebiłam