Bardzo, bardzo dziękuję Wszystkim za świąteczne życzenia.
Ja również życzę Wszystkim Ogrodomaniakom, aby Święta stojące tuż za progiem były radosne, szczęśliwe, rodzinne i aby dały nam siłę i zapał na przetrwanie zimy i doczekanie najlepszej pory roku - wiosny
Poniżej przedstawiam moje tegoroczne choinki. Tak sobie wymyśliłam, że postawię dwa drzewka, niższe i wyższe
Tak Haniu, sama, ale nie samotna
Kończę przygotowania do Świąt, biegam miedzy kuchnią a pokojami, gdzie szykuję akcenty świąteczne ...
Na razie dom pachnie piernikiem, pasztetem, barszczem (właśnie się gotuje), ale wieczorem przyjeżdża M i dom przepełni zapach choinki i szczęścia
pozdrawiam i dziękuję, że zajrzałaś miłego, spokojnego, radosnego
Magicznych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych radości, rodzinnego ciepełka i nie tylko ogrodowych marzeń życzą wszystkim ogrodowiskomaniakom Wieloch i Wieloszka
Dzień dobry skowroneczki . Minus 1. Kilka centymetrów jest śniegu . Kto go nie widział w tym roku to proszę bardzo - tak wygląda. Jedna stolnica pierogów już gotowa (pracuję od 7 rano ) a za chwilę dojedzie pomoc !!! Również miłych spotkań - ale to jeszcze się chyba sfruniemy przed wigilią.