wyjdzie ja w to wierzę jestem mega happy że znalazłam chociaz drogę która chce podążać
jeszcze marzy mi się to https://pl.pinterest.com/pin/166422148710281059/
ale to jeszcze M musi bardziej się w ogród wkręcić, załapać bzika takiego jak ja
zgadza się Renia to wymaga od gracza glębokiego przemyślenia ale w kontekscie tylko ustawienia kostek cisowych. Nie chcę ściśle wiązać zimozielonych z kompozycjami bo one moga się zmieniac na przestrzeni czasu a kostek bym juz przesadzac nie chciała. poza tym byliny i trawy tak naprawdę srednio są atrakcyjne wtedy kiedy te kostki mają odgrywać pierwszy plan. chodzi o to aby tej widok na ogrod w okresie kiedy byliny i trawy szpecą był ciekawy i atrakcyjny właśnie za sprawą tych kostek. dlatego chcę ustawić ja jak najbardziej abstrakcyjnie i tak jak dobrze to określiła Navi "przestrzennie"
Ania
Nie wiem w końcu czy to jest zabawa czy projektowanie? Zamalować kwadraciki można w różnych kombinacjach i niemal każda będzie ciekawa a tu trzeba raczej głebokiego przemyślenia Wydaje mi się, że lepsza byłaby dokładna analiza poszczególnych rabat łącznie z nasadzeniami, potem zestawienie tego w calość i ewentualne korekty ... bo z tego co się orientuję to Ty będziesz wkrótce sadzić te kostki (z cisów, które zamówiłaś) także dokładny projekt potrzeby Ci jest na dniach ... ja zrobilabym to dokładnie z uwzględnieniem nasadzeń wokół kostek cisowych chyba, ze jednak źle coś zrozumiałam
Yhy, taa... Nie mam zdjęć, mimo, że cudna pogoda dziś była.
Za to posadziłam dziś 3 miłorzęby, 3 graby i 1 buksa
To i tak dopiero pół planu wykonane
Jutro pod nowymi ginkgo posadzę Queen of night, a mam ich... z 500
ja się dziwię ze sa tacy co nie
otwierasz gre w paint i wypełniasz zielonym kolorem pola ktore chcesz to wszystko
masz dzieci? to to jest prostsze od gry w tyczki lub układania puzzli
Wszystko okaze sie wiosną. Ty sie spalasz bo za bardzo chcesz miec idealnie. Przesadzanie i poprawianie tez dla ludzi wiec sie tak nie stresuj. Na odpoczynek i planowanie masz całą zimę więc pewnie troche odpoczniesz od ogrodowej pracy . Bedzie dobrze. I trzeba sie zawsze cieszyc tym co sie ma , co zakwitnie , co dobrze rosnie bo w pogoni za ideałem można tego nie docenic. Tak więc spokojnie Aniu az do wiosny.Buziaki.