Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 09:54, 23 paź 2016

Do góry
Maaarta juuuhuuuuu zaraz pobudkaaaaa............
Ogród z pergolą 09:51, 23 paź 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
25 kostek cisowych ? Nie czaje chyba?

ilość dowolna, taka jaką czujesz
Ogród z pergolą 09:51, 23 paź 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)
zagrałam tak mi wyszło

woow dzięki Anita zapisuję!
kostek wyszlo ci tyle co mi ale nie wiesz że ilość dowolna?
fajnie
Ogród z pergolą 09:48, 23 paź 2016

Do góry
Marta napisał(a)
Fajnie, że avatarka zmieniłaś śliczna dziewczyno Inspiracje masz cudne. Jestem ciekawa jak u Ciebie to wyjdzie, gry w tyczki też nie znam.

wyjdzie ja w to wierzę jestem mega happy że znalazłam chociaz drogę która chce podążać
jeszcze marzy mi się to
https://pl.pinterest.com/pin/166422148710281059/
ale to jeszcze M musi bardziej się w ogród wkręcić, załapać bzika takiego jak ja
Ogród z pergolą 09:46, 23 paź 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Ania
Nie wiem w końcu czy to jest zabawa czy projektowanie? Zamalować kwadraciki można w różnych kombinacjach i niemal każda będzie ciekawa a tu trzeba raczej głebokiego przemyślenia Wydaje mi się, że lepsza byłaby dokładna analiza poszczególnych rabat łącznie z nasadzeniami, potem zestawienie tego w calość i ewentualne korekty ... bo z tego co się orientuję to Ty będziesz wkrótce sadzić te kostki (z cisów, które zamówiłaś) także dokładny projekt potrzeby Ci jest na dniach ... ja zrobilabym to dokładnie z uwzględnieniem nasadzeń wokół kostek cisowych chyba, ze jednak źle coś zrozumiałam

zgadza się Renia to wymaga od gracza glębokiego przemyślenia ale w kontekscie tylko ustawienia kostek cisowych. Nie chcę ściśle wiązać zimozielonych z kompozycjami bo one moga się zmieniac na przestrzeni czasu a kostek bym juz przesadzac nie chciała. poza tym byliny i trawy tak naprawdę srednio są atrakcyjne wtedy kiedy te kostki mają odgrywać pierwszy plan. chodzi o to aby tej widok na ogrod w okresie kiedy byliny i trawy szpecą był ciekawy i atrakcyjny właśnie za sprawą tych kostek. dlatego chcę ustawić ja jak najbardziej abstrakcyjnie i tak jak dobrze to określiła Navi "przestrzennie"

Ogród z pergolą 09:37, 23 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Nie zagram czasu nie mam ) ale chetnie bym obejrzała fotki )) buzka lubie ten Twoj awatarek )))

dziękuję Jola ja jak oglądam foki o tez lubię Twoją zawsze uśmiechnietą buźke lubię takie pozytywne osoby i szczere
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 23:45, 22 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

uu Asia to tez jesteś gigantka, podziwiam !
u mnie odwrotnie taty cały tydzień nie mam i cały dom na głowie a niebawem powrót do korpo :/
ja moze wieku emerytalnego bym nie obnizyła ale skróciła czas pracy do 6h dziennie

Ania, wszystkie reformy dopuszczam. Bo na zmianę miejsca pracy się nie zanosi, przynajmniej przez najbliższe 3-4 lata...

Makuś, ja się dziś nie wyrobiłąm z sadzeniem. Ty jutro śpij, a ja wskoczę kopać dołki.
Malutki pod lasem 22:34, 22 paź 2016

Do góry
wyszło super, śliczne sadzonki i zobacz tak się bałaś robić przesłonę przy tarasach co sasiedzi pomysla a oni bach! rąbneli płotek jeszcze większy
Ogród z pergolą 20:15, 22 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Ewa lubisz grać w gry?

wczoraj moocno wychilloutowana (nowe słowo??) wymyśliłam gre nazywa się
IDEALNA ASYMETRIA W SYMETRII
polega na wypełnieniu zielonym pól tak aby wyszło asymetrycznie w symerii którą stworzyłam ze szpalerów hortek zielone w rzeczywistosci to będą kostki cisa umiejscowione w projekcie Łukasza

tutaj gra, trzeba otworzyc w paint i........... grać w zielone

pola można wypełniać nie tylko w wyznaczonej linii rabat, moźna popłynąć w asymetrii
i moja propozycja, juz widzę że jest w niej bład ale chciałam pokazać abyście wiedzieli o co chodzi

ideą do wymyslenia gry bylo to co mi napisala kiedyś Asia macadamia: zimozielone to szkielet......... i dlatego zalezy mi aby ten szkielet był dobrze skomponowany i spełniał swoja funkcję zimą. ma być ciekawie i funkcjonalnie nowocześnie i geometrycznie
zapraszam wszystkich do gry

Ania
Nie wiem w końcu czy to jest zabawa czy projektowanie? Zamalować kwadraciki można w różnych kombinacjach i niemal każda będzie ciekawa a tu trzeba raczej głebokiego przemyślenia Wydaje mi się, że lepsza byłaby dokładna analiza poszczególnych rabat łącznie z nasadzeniami, potem zestawienie tego w calość i ewentualne korekty ... bo z tego co się orientuję to Ty będziesz wkrótce sadzić te kostki (z cisów, które zamówiłaś) także dokładny projekt potrzeby Ci jest na dniach ... ja zrobilabym to dokładnie z uwzględnieniem nasadzeń wokół kostek cisowych chyba, ze jednak źle coś zrozumiałam
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 19:07, 22 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
fajnie że jesteś masz nowe fotki? wrzucaj wszystko nawet to co ci sie wydaje nie fajne bo my pewnie i tak padniemy

Yhy, taa... Nie mam zdjęć, mimo, że cudna pogoda dziś była.
Za to posadziłam dziś 3 miłorzęby, 3 graby i 1 buksa
To i tak dopiero pół planu wykonane
Jutro pod nowymi ginkgo posadzę Queen of night, a mam ich... z 500
Ogród z pergolą 09:49, 22 paź 2016

Do góry
a jaką znacie mega ława gre dla dzieci?
Ogród z pergolą 09:40, 22 paź 2016

Do góry
serio?? spytaj swojej mamy to jest meega stara gra
Ogród z pergolą 08:52, 22 paź 2016

Do góry
anbu napisał(a)

Ja w ogóle się dziwię, że są tacy co to pojmują

ja się dziwię ze sa tacy co nie
otwierasz gre w paint i wypełniasz zielonym kolorem pola ktore chcesz to wszystko
masz dzieci? to to jest prostsze od gry w tyczki lub układania puzzli
Ogród z pergolą 08:51, 22 paź 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)

tez sie pogubiłam ...za duzo kwadracików ..ale widze ze sa tacy co to pojmują ...tak wiec moze będzie sukces zwieńczony realizacją

jak za duzo kwadracików?? to ty decydujesz ile ich jest...
Ogród z pergolą 08:50, 22 paź 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Aniu, fajna ta gra w zielone
Niestety do jutra jestem na telefonie tylko.
W poniedziałek będzie komp

Iwonka no problem, to w poniedziałek zagrasz?
Ogród z pergolą 08:49, 22 paź 2016

Do góry
tulucy napisał(a)
Może dwie odmiany cisa? Jest jakaś odmiana taka złocista bardziej. Chyba że mi się kompletnie pomieszało.

teraz sadzę tylko część cisów, na wiosne kolejną partię to można to jeszcze usalić
Rododendronowy ogród II. 23:16, 21 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Właśnie..narazie jakby nieodczuly.bo te od Karoli kupowane to liście zbrazowialy i łyse są już teraz
Zobaczymy czas pokaże.już chyba trochę zmęczona ogrodowo jestem skoro się tym nie przejmuje

Wszystko okaze sie wiosną. Ty sie spalasz bo za bardzo chcesz miec idealnie. Przesadzanie i poprawianie tez dla ludzi wiec sie tak nie stresuj. Na odpoczynek i planowanie masz całą zimę więc pewnie troche odpoczniesz od ogrodowej pracy . Bedzie dobrze. I trzeba sie zawsze cieszyc tym co sie ma , co zakwitnie , co dobrze rosnie bo w pogoni za ideałem można tego nie docenic. Tak więc spokojnie Aniu az do wiosny.Buziaki.
Ogród z pergolą 23:10, 21 paź 2016

Do góry
Ja żałuję że na budownictwo nie poszłam.baardzo... Czuję że powinnam nadzorować budowy.uwielbiałam to..
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies