Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

AnnaCh 19:50, 22 paź 2016

Żyjesz? Dałaś radę? Ja ledwo nogami włóczę
Marta dzięki za dzisiaj, teraz to już chyba się na jakąś kawkę umówimy, nie na zakupy znowu, bo ja na razie nie mam gdzie sadzić
Makusia 22:56, 22 paź 2016

Kawka koniecznie
Żyję, ale co to za życie? Padam na pyszczek-oprócz cisów posadziłam wszystkie cebule, wykopałam mieczyki, pory, zadołowałam buksy z donic przed wejściem i już nawet napić się nie mam siły-idę spać-jutro w akcie buntu śpię do 10.00! A co?!?!
Aggaa 23:05, 22 paź 2016

MAkusiu - Martusiu to ja wpadam do Ciebie... bardzo sie cieszę, że Cię poznałam. Oglądnęłam u Ciebie co nieco Fajnie się zapowiada
Jak widziałaś u mnie nie ma jeszcze ogrodzenia, my ciągle zastanawiamy się jakie zrobić. Poważnie bierzemy pod uwagę piaskowiec w formie cegiełek, coś takiego jak u CIebie właśnie. Czy możesz mi zdradzić coś więcej na temat materiału ???
Aggaa 23:05, 22 paź 2016

MAkusiu - Martusiu to ja wpadam do Ciebie... bardzo sie cieszę, że Cię poznałam. Oglądnęłam u Ciebie co nieco Fajnie się zapowiada
Jak widziałaś u mnie nie ma jeszcze ogrodzenia, my ciągle zastanawiamy się jakie zrobić. Poważnie bierzemy pod uwagę piaskowiec w formie cegiełek, coś takiego jak u CIebie właśnie. Czy możesz mi zdradzić coś więcej na temat materiału ???
Johanka77 23:45, 22 paź 2016

anna_t napisał(a)

uu Asia to tez jesteś gigantka, podziwiam !
u mnie odwrotnie taty cały tydzień nie mam i cały dom na głowie a niebawem powrót do korpo :/
ja moze wieku emerytalnego bym nie obnizyła ale skróciła czas pracy do 6h dziennie

Ania, wszystkie reformy dopuszczam. Bo na zmianę miejsca pracy się nie zanosi, przynajmniej przez najbliższe 3-4 lata...

Makuś, ja się dziś nie wyrobiłąm z sadzeniem. Ty jutro śpij, a ja wskoczę kopać dołki.
anna_t 09:54, 23 paź 2016

Maaarta juuuhuuuuu zaraz pobudkaaaaa............
Johanka77 10:01, 23 paź 2016

Hehe! Pora wstać!
Johanka77 10:01, 23 paź 2016

U mnie nieśmiało słonko wygląda. Idę!
Krys 10:32, 23 paź 2016

Marta bardzo mi było miło Cie poznac,byłam juz kiedys u Ciebie choc nie zostawiłam sladu,będe zagladac,zaznaczam wątek,do nastepnego.
roma2 10:41, 23 paź 2016

Chodziłam na palcach, aby Cię nie obudzić. Obiad się gotuje, ciasto upieczone, 10:40, toteż tupnę sobie głośno u Ciebie. Słoneczko świeci, wyłaź i rób zdjęcia. Buziaki.