Nasze Ogrodniczki odświętnie ubrane Zasiadły przy kompach skoro tylko ranek . Udają że jak zawsze to zwykły dzionek Ale łypią oczkiem - co zrobi małżonek ? Czy wręczać kwiaty zaraz rano bedzie A może po pracy - przy obiedzie ? Brzydsza połowa też dziękuje Roninowi Wszak z rana nie byliśmy jeszcze gotowi . Pozwólcie Drogie Panie też złożyć Życzenia Wszelkiej Pomyślności i zadowolenia. A że forum to jest typowo ogrodowe Niech Wam wszystko kwitnie - jak mlecze majowe.
Kaca nie widzę,więc chyba NIE MA! A z tą balangą to jakaś ,,ściema". Grzecznie do łóżka poszłam o północy, żeby na dzisiaj starczyło mocy. Pies już po harcach chrapie na podusi, i nie ma słońca dziś u Hanusi. Ale przez mgiełkę coś się przemyca. +3 na zewnątrz! I to zachwyca! Życzę pogody we wolne dzionki... może usłyszę już gdzieś skowronki?
Dzięki Milenko za propozycję. Jeśli mój krzaczek nie będzie zbyt szczęśliwy to chętnie skorzystam. A poniżej zdjęcia kwiatów, które zerwałam zeszłego roku z krzewu "matki".
a to moje uszczykiwane sosny, po prawej; to tu powstaje cała nowa sceneria
To wiosenna propozycja, może być nawet świąteczna, wtedy można dodać kurę, albo jajeczka Skrzyneczki są tutaj http://sklep.ogrodowisko.pl/produkty/skrzynki-spring-flowers-komplet-3-szt