Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

Kaisia 14:41, 08 sty 2012

Witajcie w Nowym roku i dziękuje za życzenia Aniu i Krysiu

Życzę Wszystkim odwiedzającym Spełnienia Wszystkich Marzeń, nie tylko tych ogrodowych.

Kaisia 14:47, 08 sty 2012

pamelka napisał(a)
Kasiu .... a tu znalazłam Twój 'Ogród z czerwonym mostkiem'.
Będę podczytywać, jeśli pozwolisz i podglądać jak tam po zimie ....

Jolu witaj na Ogrodowisku, dobrze trafiłaś.
Pokaż koniecznie swoje dzieło, będzie co podziwiać, zwłaszcza piękny murek i różnorodność okazów roślinnych.

Pewnie już byłaś w ogrodzie Danusi w Ogrodzie nie tylko Bukszpanowym, a jeśli przypadkowo nie to koniecznie tam wpadnij, dla mnie to niedościgniony wzór.
Ja czytając Ogrodowisko inaczej spojrzałam na swój ogród, ciekawe czy Ciebie też to dopadnie
pamelka 20:08, 08 sty 2012

Kasiu ogród Danusi już od dawna, po cichutku podglądam dzieło mistrza, gdzie mi tam do takiej doskonałości.
A u mnie wiesz .... bardziej kolekcje niż kompozycje
W ogrodowisku raczej pokazywać nie będę, tu same cudne aranżacyjnie ogrody ale pooglądać i poczytać jak najbardziej.

Buziaki
Kaisia 19:41, 11 sty 2012

Tak ostatnio patrzę w niebo i widzę klucze gęsi powracających i myślę czy im się czasem nie pomyliło.
Widziałam nawet trzy bociany i to było bardzo niesamowite o tej porze roku, może gdybym sama je widziała to bym powiedziała, że coś ze mną nie tak ale na szczęście sama nie byłam i to była prawda, trzy bociany na początku stycznia..... u mnie w domu latają komary....
Myślę sobie, że idzie wiosna, chociaż prognozy jeszcze przewidują trochę mrozu, mam nadzieję, ze jednak wiosna przyjdzie szybko Przebiśniegi już wychylają główki. Krokusy również

Teraz siedzę i podglądam poprzednią wiosnę

Podzielę się z Wami tymi widokami
Kaisia 19:44, 11 sty 2012

Krokusy

Kaisia 19:46, 11 sty 2012

Zawilce

Szafirki

Bergenia

Wieloszka 19:46, 11 sty 2012

Kasiu, to tegoroczne zdjęcia krokusów? Powiało ciepłym wiosennym wiatrem u Ciebie. A przebiśniegi mają w tym roku nieadekwatną nazwę - nie muszą się przebijać przez żaden śnieg
alinak 19:47, 11 sty 2012

Kasiu gęsi nie tylko ty widziałaś . ja też , ale w górach cała masa śniegu . a prognozy że ma być nawet -18 . ja się zgadzam , cokolwiek pomyślicie . zima MUSI być , bo jak znam życie to przyjdzie w kwietniu i nici z naszych kwiatków
Kaisia 19:48, 11 sty 2012

Śliwa ozdobna

Grujecznik japoński

Modrzew

Bez

Kaisia 19:50, 11 sty 2012

alinak napisał(a)
Kasiu gęsi nie tylko ty widziałaś . ja też , ale w górach cała masa śniegu . a prognozy że ma być nawet -18 . ja się zgadzam , cokolwiek pomyślicie . zima MUSI być , bo jak znam życie to przyjdzie w kwietniu i nici z naszych kwiatków

Jak ma przyjść w kwietniu to wolę oczywiście teraz, a od marca ciepełko i wiosenka.