Marta te podkłady to prościzna, owijałam gałęzie żyłką ściśle. Mogę Cię nauczyć. Albo Ty zajmiesz się marketingiem a ja będę wianki trzaskać Jak kiedyś będę w Lublinie dam Ci znać, może byśmy na Elizówkę się wybrały. Tylko, że mobilna nie jestem, a rowerem za daleko
O rany kobieto rower,błoto,ale widzę,że trud nie poszedł na marne .Nieźle wykombinowany wianek. Mnie coś te podkłady nie wychodziły zimą trochę się zniechęciłam do ich robienia A może z obu stron doklej dwa kolejne ?
Fajnie wyszło Ci to bielenie. Ja pobieliłam jeden wianek, ale zapomniałam mu zrobic foty bo się suszył . Innym zrobiłam. Muszę jeszcze taki mały koszyczek pobielić jakoś, tylko że on różowy, to nie wiem jak to wyjdzie.
Wiater dzięki za gratulacje.Kwiatek naprawdę przedni
Wianek widziałam wcześniej bardzo ładny i twój .Duża satysfakcja jak człowiek wykona coś swoimi rencami prawda ?
Wypiłeś coś u mnie zauważ,że pomyślałam o najmłodszych )))))))
Wiater dzięki za gratulacje.Kwiatek naprawdę przedni
Wianek widziałam wcześniej bardzo ładny i twój .Duża satysfakcja jak człowiek wykona coś swoimi rencami prawda ?
Wypiłeś coś u mnie zauważ,że pomyślałam o najmłodszych )))))))
Sebek przyciąłeś już trzmieliny? bo nie wiem czy już mogę to robić. Świetny wianek!
Tym przy ziemi przyciąłem to co przemarznięte. A pienna nie wiem czy nie zmarzła, bo listki jej oblatują.
U mnie do ścięcia są całe... planuję szczepione na pniu, ale się ich trochę boję, jak one takie wrażliwe...ale będę próbować...bo potrzebuję żółte kulki na pniu do rozjaśnienia
a wianek na drzwi bardzo fajny i taki wesoły... widziałam takie miniaturki hiacyntów ...fajnie by też wyglądały ... ojej chyba moje cebulowe zabiorę do domu, bo coś zimno się zrobiło u nas teraz tylko 3 stopnie.
Sebku - odkryłeś swój kolejny talent Z Ciebie musi być naprawdę artystyczna dusza - jesli chodzi o ogrody i fotografowanie to pokazałeś już dawno co potrafisz. No a teraz ten wianek...... Super
Sebek, ale się u Ciebie dzieje ! jak zwykle zresztą
postrzyżyny na całego, ale iglaczkowi się dostało rykoszetem, hehe ....
za to wianek pierwsza klasa