A, czyli wstawiam się niepotrzebnie za Tobą. No to teraz Ronin niech odpowie, czy w takim razie można zmienić czcionkę, aby całe "naźwisko" było widoczne , hę
U mnie ma problem sąsiadka , nie akceptuje moich nasadzeń bo nie może sobie parkować na moim zieleńcu przez rośliny i kamienie którymi się od niej ogrodziłam
Zamieszczam zdjęcie ciekawych nożyc do przycinania "włosów" na brzegach trawnika. Wtedy nie sterczą takie nieestetyczne i nierówne.
Nożyce te mają długie rączki, co sprawia, że ta robota dobrze idzie i nie trzeba się schylać.
Zapraszamy na PLANTEXPO w Łodzi od 18 do 20 marca.
Ta wystawa odbędzie się po raz pierwszy. Chcę Was zaprosić także do osobistych spotkań. Wystawa jest taką okazją, żeby pogadać w realu, szczególnie osoby które blisko mieszkają i mogą bez problemu dojechać. Będziemy w stoisku Tracz o 11 w piątek (18 marca).
Jak się dobrze poogląda, można coś znaleźć, albo znaną już nazwę porównać i skorygować.
Od tego roku będę więcej uwagi poświęcała na dokładne oznakowanie swoich róż, żeby wiedzieć co mam na każdym zdjęciu.
Szkoda, że nie zostawiłaś dziury w kostce na roślinkę A co straż miejska ma do Twoich patyczków? Ja obsadzam ulicę zamaszystym ruchem i nic nie krzyczą