Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Skromny balkonik 20:01, 10 lip 2015

Do góry
Tesska napisał(a)
ale zjawiskowe lilie U Ciebie wszystko zjawiskowo wyglada

Teresko tak mi mów tak mi dobrze
A tak na serio,to tylko na zdjęciach tak wygląda
Skąpana w słońcu 19:37, 10 lip 2015

Do góry
Ja w tym sklepie co Basia ci dała namiar to zamawiałam przez internet lilie i funkie ,jestem bardzo zadowolona.
Liliowo i kolorowo:) 19:18, 10 lip 2015

Do góry
Danusiu. Okropnosc . Współczuje strat. U mnie drzewa żadne nie padły, ale róże , lilie, byliny przemielone. Z pradem ciągle sa przejściowe problemy.
Skromny balkonik 16:29, 10 lip 2015

Do góry
ale zjawiskowe lilie U Ciebie wszystko zjawiskowo wyglada
Ogród pod czarnymi orzechami 15:56, 10 lip 2015

Do góry
Pięknie zagospodarowałaś tyły, masz przepiękne lilie - uwielbiam je

Będę zaglądać
Skromny balkonik 12:50, 10 lip 2015

Do góry
Lilie zmieniły miejsce postoju ze względu na zbyt częste loty

Liliowo i kolorowo:) 11:08, 10 lip 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Danusiu, no to jest straszne, coś podobnego miałam raz, nigdy wcześniej ani później się tak nie bałam, tez szło korytarzem, prędkość była taka, że ścinało mi sosny, jak laserem; tyle pracy cię czeka, tyle trudu było w stworzenie tego pięknego miejsca, trzymam kciuki, będę cię ratować moimi roślinami, dam lilie i co tam mogę, liliowce, tylko mów, anabelki też, buziaki, trzymaj się kochana.

To było tak niespodziewanie nad ranem ok.4.00 i to bez burzy, juz się pakowałam co ważniejsze dokumenty i w dodatku mam wnusie u siebie wiec stres dodatkowy ale chociaż jej uśmiech nie pozwala mi na zamartwianie. Najwięcej strat zrobiły te gałezie powalone, jeszcze nawet nie wiem dokładnie ile jest uszkodzonych. Ale bardzo Ci dziękuje i chętnie skorzystam Musze to teraz odbudować i już będzie zupełnie inaczej, nie będzie już taki tajemniczy ogród echh.
Liliowo i kolorowo:) 11:01, 10 lip 2015

Do góry
Danusiu, no to jest straszne, coś podobnego miałam raz, nigdy wcześniej ani później się tak nie bałam, tez szło korytarzem, prędkość była taka, że ścinało mi sosny, jak laserem; tyle pracy cię czeka, tyle trudu było w stworzenie tego pięknego miejsca, trzymam kciuki, będę cię ratować moimi roślinami, dam lilie i co tam mogę, liliowce, tylko mów, anabelki też, buziaki, trzymaj się kochana.
Liliowo i kolorowo:) 10:57, 10 lip 2015

Do góry
DZiewczyny niestety ale mój ogród teraz trudno nazwać ogrodem, masakra jaka nawałnica przeszła w naszym rejonie, czegoś takiego jeszcze u nas nie było. Niestety ale i mnie nie oszczędziło. Musieliśmy zamówic ekipe ze sprzętem by nam to usunęli bo zagrażalo to bezpieczeństwu, te powalone konary uszkodziły też i te drobne roślinki, żurawki to mam przemielone, trawy może się da uratować, lilie połamane, anabel tak jak na zdjęciu pomimo, że była powiązana. Przeszedł taki korytarz bo obok Limka na ponad dwa metry i nic jej nie jest. Teraz i trawnik jest uszkodzony bardzo bo aż dziury no i ta pościnana sterta leży na trawnikach i musi poczekać na kolejkę do wywozu, dopiero we wtorek. Jak doje do siebie to dam zdjęcia parę godzin wcześniej jak pięknie było. Nie da się nawet przejśc. Wiem, że powinnam się cieszyć, że dach cały i my też bo inni nie mieli tyle szczęscia, ale serce boli na sam widok.
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 23:13, 09 lip 2015

Do góry
liliowce i lilie

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 21:41, 09 lip 2015

Do góry
Kwitną lilie i jeżówki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:28, 09 lip 2015

Do góry

w pierwszym roku te lilie mi się nie podobały, ale kobieta zmienną jest...

kolejne w pąkach
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:53, 09 lip 2015

Do góry
Asisko_2005 napisał(a)
dzieki Irenko.

Proszę fajny avatarek

jeżóki wszystkie z siewu, powiem że wyrastają olbrzymy, lubię te zwykłe za to, że tworzą ogromne kępy i są bezproblemowe

lilie zgrały się z liliowcami, reszta trawa zarośniete, chyba się nie przebije
rozplenicą Moudry lub Hameln
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:44, 09 lip 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Irena.. jak Cię nie ma to nie ma, ale jak jesteś to ho, ho, ho...
Przyznaje się, że 2 tygodnie miałam wyjęte z życiorysu i nigdzie nie bywałam. Dziś próbuję na ulubione wątki zajrzeć..
U Ciebie morze kwiecia... liliowce piękne...

Kostrzewa. no cóż.. Konstancja ją na nowo odkryła, bo już dawno mi podpadła.. trzeba ją odmładzać często

Hortensji miałam dużo i różne.. żadne mi nie rosną i nie kwitną. Jednak zimy mam surowsze dla hortek.

To chyba lepiej, jak mnie nie ma, zrobię na dłuższy czas chyba odwyk od forumostatnio nie byłam, bo na nic nie było czasu, nie miałam sił.
Zakwitną mi w końcu liliowce, na które czekam 4 lata, Bogdzi pokazywałam i mówi wyciepaj, jak juz zaczęłam, patrzę, zakwitną inne ok, nawet nieźle, chyba na upały dobre rosliny, ale denerwuje mnie ten opadający kwiat codziennie, więc ich nie dokupuję, wolę lilie.

Kostrzewa tylko jedna odmiana zostanie, reszta do wywalenia, wielkie kępy
U ciebie jest wszystko, aż mnie dziwi to z hortensjami, to niemożliwe Aniu!
kolejne zaczynają
w plecach są limki, które wiadomo później kwitną

ta jakaś inna, bez nazwy przed O.

martagon szaleje
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:32, 09 lip 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Może właśnie podsypać im zmielonych gałęzi iglastych... nie robiłam tak jeszcze...

Podsyp, zdrowe i darmowe
nie wiem czemu te lilie mam, w sumie nie bardzo mi się podobają, czosnki chyba kończą

pierwsze pąki rozplenicy Rubrum i Alchymist kwitnąca

mam pytanie do specjalistek z forum, czy z tych nasion czosnku można nowe rośliny mieć, jeśli do gruntu pójdą?
Hirutkowy raj:)) 16:24, 09 lip 2015

Do góry
rozark napisał(a)
wow jakie lilie - muszę dosadzić u siebie

Dokladnie to samo pomyślałam
Hirutkowy raj:)) 15:03, 09 lip 2015

Do góry
wow jakie lilie - muszę dosadzić u siebie
Mój mały ogródeczek :) 14:12, 09 lip 2015

Do góry
Pięknie ukwiecone masz lilie, bardzo podoba mi się ta kremowa

U nas też wreszcie popadało,
Ogród z łezką II 13:55, 09 lip 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Podziwiam cudowne lilie i liczę, ze nie masz szkód strasznych, że bałagan uprzatniesz, alez się działo, okropne te burze, wiem jakiego cykora miałam, jak w środku tej burzy byłam, leciały konary i grad...brr Kasiu buziaki

Nie ma szkód wielkich, córcia z zięciem już coś tam uprzątnęli. Gradu nie było, silny wiatr tylko, u nas jakoś trochę łaskawiej, ale w centrum Pszczyny nabałaganiło bardzo. Trzeba przeżyć. Nie widziałam na własne oczy, nie mieli jak mi przesłać zdjęć, prądu nie ma w dalszym ciągu. Przed chwilą rozmawiałam z Elą z Kobióra, u nic taka sama sytuacja i podobno prądu ma nie być 4-5 dni...
Liliowo i kolorowo:) 13:43, 09 lip 2015

Do góry
Danusiu, ale pięknie peruczki na perukowcu takie, jak mgiełki, a lilie...jak dużo ich, całe szczęście nie zniszczonebuziaki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies