Kasiu jak się dobrze zadomowi to już szybko rośnie, trzyletnie egzemplarze są już wielkie, ja też planuje jeszcze dosadzić w jedno miejsce świecznice
Mateusz potrafisz to co wiele osób chciałoby potrafić czyli świetnie rozplanować przestrzeń w ogrodzie co widać na Twoich rysunkach, teraz rozmieszczenie roślin to już tylko zależy od Twoich preferencji i stanowiska, jest mnóstwo pięknych roślin, na które nie trzeba wydawać majątku, ja głównie z takich korzystam, fakt mam sporo bukszpanów, ale one są z plantacji, więc nie zapłaciłem za nie 10% tego co musiałbym dać w centrum ogrodniczym. Na dodatek pobliska szkóka bylinowa daje mi możliwości sporych nasadzeń przy niedużym wydatku za co jestem strasznie właścicielom wdzięczny. Musisz sobie wytyczyć rabaty i pokazywać co chcesz posadzić co Ci się podoba. Roślin można się szybko nauczyć tym bardziej jak kogoś to interesuje. Ogród masz niewielki, wiec raz dwa się zapełni, a na dodatek wiele roślin, które są popularne na ogrodowisku można samemu pozyskać lub szybko rozmnożyć z jednej rośliny
Gosiu zapraszam jak najszybciej bo lilie i reszta przekwita

a w końcu chciałem pokazać rabaty w najlepszym momencie, chociaż przedogródek to w tym roku tragedia.. Jutro jadę na przeszpiegi i małe zakupy więc będę Cię kusił
Karolino oczywiście zrobię dzisiaj zdjęcia wszystkich trawek
Beatko bardzo mi miło
Magda rabatka zapewne powiększy się na jesieni bo teraz już nie będę męczył bylin i wszystkiego przesadzał, będzie troszkę zmian, ale za to nowe miejsce na to co się nie zmieściło się znajdzie
Wojtku pysznogłówka to ładny akcent kolorystyczny i długo kwitnie