Danusiu,specjalnie dla Ciebie wyszłam i sfotografowałam,niestety światło nieszczególne,ale to wina słońca,myślę ,że jak rozrośnie się w większą kępę ,to będzie bardziej widowiskowa
Słowo stało się ciałem, jestem w domu, tylko dziecko odwiozłam do szkoły i zaraz się BIORĘ, do roboty oczywiście ogrodowej.
Zrobiłam właśnie zdjęcia, ale przy takim słońcu, nie wychodzi to najlepiej, przynajmniej ja nie umiem robić ładnych, chociaż staram się tych wszystkich funkcji w aparacie jakoś używać. No cóż - zrobiła jak umiała i proszę:
Tzw. widoki ogólne, ale tylko z jednej strony bo reszta w cieniu głębokim i ciemno tam:
I fragmenty rabaty:
Te astry podsadzone są krwawnikami, ale w tym roku prawie doszczętnie zjadły je ślimaki i widać teraz trochę łyse na dole. Chyba zmienię je na bodziszki, albo co...
Mnie również do końca to nie leży dlatego napisałam , że eksperymentuję ..... Brałam pod uwagę również inny kolor ...... może ten co mam na ogrodzeniu ???? jak myślicie ??? Beata i Ania ???
A ja nie odbieram tego jako przykrość ... no co Wy
ściągam biały żwirek z rabaty z bonsaiem i tak go koniecznie chcę gdzieś upchać .... rany jak ja nie lubię się z niczym rozstawać .....tragedia ....
Ja myślę, że może być żwirek ale nie aż taki kontrastowy. Spróbuj z tym w kolorze ogrodzenia, albo tak jak sugerowała Ania, dodaj kilka jaśniejszych roślin.
A powiedz mi na czym będziesz tachać ten kamień. Pytam, bo mnie niebawem czeka podobna akcja
Danusia kiedyś pisała o metalowych rurkach i blacie , a jakie Ty wybrałaś rozwiązanie?
Dodatkowe roślinki napewno nie .... za duży tłok .... zobaczymy za rok pomyślę przez zimę .....
Popatrz na ten kolorek ....
A ja będę tachać żwirek na taczce .... a jak będzie za ciężkie to będę ręcoma przesypywać ..... Jakoś muszę ....
Ten chyba będzie lepszy wg mnie, podobny kolorem do kostki?
Sylwia, ja pytałam czym przewieziesz ten kamień a nie żwirek. Żwirek to pestka
Mnie również do końca to nie leży dlatego napisałam , że eksperymentuję ..... Brałam pod uwagę również inny kolor ...... może ten co mam na ogrodzeniu ???? jak myślicie ??? Beata i Ania ???
A ja nie odbieram tego jako przykrość ... no co Wy
ściągam biały żwirek z rabaty z bonsaiem i tak go koniecznie chcę gdzieś upchać .... rany jak ja nie lubię się z niczym rozstawać .....tragedia ....
Ja myślę, że może być żwirek ale nie aż taki kontrastowy. Spróbuj z tym w kolorze ogrodzenia, albo tak jak sugerowała Ania, dodaj kilka jaśniejszych roślin.
A powiedz mi na czym będziesz tachać ten kamień. Pytam, bo mnie niebawem czeka podobna akcja
Danusia kiedyś pisała o metalowych rurkach i blacie , a jakie Ty wybrałaś rozwiązanie?
Dodatkowe roślinki napewno nie .... za duży tłok .... zobaczymy za rok pomyślę przez zimę .....
Popatrz na ten kolorek ....
A ja będę tachać żwirek na taczce .... a jak będzie za ciężkie to będę ręcoma przesypywać ..... Jakoś muszę ....