Odpowiem za Iwonkę to trzcinnik Karl Foerster ... aż taki wysoki jak sie wydaje nie jest ... jesli dobrze pamiętam ma ok 130cm
a sadziłaś na mijankę?
obecnie jakies 35 cm
Marta pytałaś u Iwonki o kule do zalania, może u nas w sobotę na tej graciarni koło giełdy poszukać Buziaki
popieram
Asia Żywopłocik czy kostki? doradziłabyś? ŚŚ jeszcze zielone
przestań taaa narobiłam się i ... jeszcze nie skończyłam a tu nowy pomysł w głowie sie zrodził ...jak żyć?
Reniu, z pracowitością to pojechalas Jak widzialam u Ciebie to wstydu sie najadlam i tyle
Jolu Nadrobiłam w koncu pozdrawiam serdecznie zapracowaną ogrodniczkę
koralowe
Cudnie limonkowy kolor - takie są w cieniu.
o dziękuję.piękne sa widać cały sezon
Ciągnie mnie chyba jednak w stronę jednego koloru , wydaje mi się ,że jest bezpieczniej
KAsia jaki szeroki masz ten żywopłot bukszpanowy?
Reniu cóż odpowiedzieć nie wiem jak to odmiana, podpowiedz mi proszę czy dobrze by wyglądały 3 graby fastiagiata, posadzone w miejscu tych roślinek wywalonych , aby odsłonić się od sąsiadów ?, czy może jedno czerwone drzewo bliżej choinek i dwa zielone ?
Jejku, będzie super! Wiesz co jest najlepsze? Że ta donica będzie taka duża i długa i jeszcze żywopłotki przed - miodzio. A co planujesz w donicy? Pewnie już opowiadałaś, a ja nie pamiętam? A jakie drzewko Ci się marzy? Masz juz jakiś typ? Uwielbiam u Ciebie to zrównoważone podejście do ogrodu. Nic na hurra. Niby małymi kroczkami, ale za każdym krokiem efekt wow! Buziak!
o coś na tej zasadzie tylko od zewnątrz donicy https://pl.pinterest.com/pin/490540584396289989/ bo donica przy trawniku będzie dziwnie wysoka bo przy tarasie jest skarpka, i żeby nie było wrażenia takiej ściany dużej to pomyślałam, że może zielone by ją optycznie skróciło