Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 13:34, 10 paź 2016

Efffa napisał(a)
Ale piękna jesień u Ciebie, tak kolorowo, u mnie tylko zieleń, wiec dobrze , że u Ciebie można oczy kolorami nacieszyć.

A ja lubię zielone Nie chcę jeszcze zimy
jolanka 13:35, 10 paź 2016

ren133 napisał(a)

przestań taaa narobiłam się i ... jeszcze nie skończyłam a tu nowy pomysł w głowie sie zrodził ...jak żyć?

To zapodaj jakiś i mnie Nie wiem co pod tym lasem jeszcze posadzić
Milka 14:50, 10 paź 2016

Jolu, myślę, że derenie sobie poradzą; możesz dołożyc brunery tam i limonkowe żurawki, które lubią cień.
Bogdzia 19:28, 10 paź 2016

jolanka napisał(a)

Zapewniam Cię, że wystarczy jak kuoisz pierwszą różę, potem już z górki

Niestety to prawda
elka_ 19:49, 10 paź 2016

Jolu witaj w klubie, ja też ciepłolubna, kiedy temperatura spada poniżej 15 stopni, natychmiast szukam ciepłego kąta, kocyka, dobrej książki, gorącej herbatki i tak mogłabym do wiosny

Jesienny ogród ma swoje uroki, cieszy wysyconymi kolorami jakże innymi niż te wiosenne i letnie, Twój na dodatek kolorowy kwiatami róż, pięknie.

Twoja różanka, to po prostu zawrót głowy, tyle odmian, kolorów, zapachów...

Rabata w kąciku pod lasem coraz ładniejsza, oj napracowałaś się dziewczyno sadząc takie duże okazy, podziwiam
zawitka 14:41, 11 paź 2016

Jala ja do Ciebie i do Kasi zaglądać nie mogę macie takie te róże piękne Popracowałaś trochę ?????
Madzenka 20:04, 11 paź 2016

Btwoja Gispel pokaze mojej, mnie sie weźmie w garść? Nie kwitła u mnie w tym sezonie, przesadzalam ja jesienia 2015...
jolanka 21:32, 11 paź 2016

Milka napisał(a)
Jolu, myślę, że derenie sobie poradzą; możesz dołożyc brunery tam i limonkowe żurawki, które lubią cień.

Zurawki OK - mam sporo porozsadzane na rosadniku, więc wiosną będzie jak znalazł , brunery nie lubię ale cos podobnego mogloby być. Na razie nie ma tam jeszcze pociągniętej linii kroplującej, nie ma sensu przed zimą jej rozkładać.
jolanka 21:33, 11 paź 2016

Bogdzia napisał(a)

Niestety to prawda

U mnie miało być tylko kilka - 5-6 a jest 40
jolanka 21:39, 11 paź 2016

elka_ napisał(a)
Jolu witaj w klubie, ja też ciepłolubna, kiedy temperatura spada poniżej 15 stopni, natychmiast szukam ciepłego kąta, kocyka, dobrej książki, gorącej herbatki i tak mogłabym do wiosny

Jesienny ogród ma swoje uroki, cieszy wysyconymi kolorami jakże innymi niż te wiosenne i letnie, Twój na dodatek kolorowy kwiatami róż, pięknie.

Twoja różanka, to po prostu zawrót głowy, tyle odmian, kolorów, zapachów...

Rabata w kąciku pod lasem coraz ładniejsza, oj napracowałaś się dziewczyno sadząc takie duże okazy, podziwiam

Ja też kocyk i reszta Jeszcze do tego dobry film Jak misie jesteśmy.

Na razie to mam te kolory od sasa do lasa zima będę planować przesadzanie, żeby jakiś sens w tym był Musze poza tym podokupywać jakichś obelisków, trejaży
sadzilam troche większe okazy, ponieważ po drugiej stronie juz rosną od ubieglego roku - nie chciałam aby zbytnio sie różniły Powinno sie jednak planować od razu całą scianę, wtedy nie ma problemu z tym, w jakim tempie rosną Poczatkujący tak maja