nie wytrzymałam i pojechałam po trawki, narazie jeszcze nie wiem gdzie je wsadzę z trawkami kupiłam zieloną żurawkę z czerwonymi kwiatkami i się zastanawiam czy będzie dobrze współgrała z tą trawką czerwonawą?
Najlepiej posadź je u mnie ))
Bardzo żałuję ,że minęłyśmy się na spotkaniu .Twoje wyczyny bardzo mi się podobały i podobają .Może jeszcze będzie jakaś okazja ,a ja się nie zgubię ))Pozdrawiam Cię
Marta
Marto faktycznie nie mialyśmy szczęścia się poznać. Mój młody się zbuntował i zasnoł więc musiałam jechać coby go nie męczyć, byłam bardzo krótko i mam niedosyt. Zapewne będziemy miały okazję kiedyś się spotkać
słuchajcie, padało i padałao i człowiek do ogrodu nie wychodził, a tu widzę dzisiaj mój klonik (szczepiony) ma takie plamy! buuu ;/
ale tylko (o dziwo) na żółtych liściach, a te zielone są ok ! co to może być????
no właśnie, klimat się zmienia)
nie mogłam ostatnio wstawiać zdjęć to wkleję teraz: klony Tsuma Gaki, Orange Dream i Asahi Zuru siedzą w doniczkach pójdą do warmińskiego ogrodu
jeszcze taki powojnik, bo u Grażynki bardzo mi się spodobał) i buczek pendula, wstawię jutro, bo nie wgrało mi wszystkich zdjęć, płyta główna mi siada w kompie(
chyba już tytoń będzie kwitł)
Ale masz tych lilii do tych będę najbardziej wzdychał podchodziłem do nich chyba z 4 razy i .....jak nie wygniły zimą to padły latem a tak je lubię i pamiętam z babcinego ogrodu..
to nie ja zjadłam, tylko domownicy, nie wiedzieli,że nie można ich ruszać, są małe pesteczki i są gorzkie , owoc goji zawiera w sobie 4 smaki, gorzki, kwaśny, słodki i słony)) Aniu tak wyglądają jak pokazywałam wcześniej)
Róże tak biedne .że aż się nie chce wstawiać(
Chopin w pączkach
Papageno