Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - lipiec 2011

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - lipiec 2011

barbara_kraj... 18:45, 04 lip 2011

Jeszcze raz wracam do spotkania w ogrodzie nie tylko bukszpanowym. W końcu nie wstawiłam ani jednej fotki kwiatów! U Danusi bez kwiatów? Niemożliwe!!!

Kosmos a. Onętek i Clematis

barbara_kraj... 18:51, 04 lip 2011

I kolejne

Gardenarium 20:38, 04 lip 2011

ana_art napisał(a)
Danusiu czy moglabys napisać co to rośnie pomiedzy bukszpanowymi stożkami i czy to to samo co na pierwszym zdjęciu?

Pomiędzy stożkami rośnie Pachysandra terminalis (runianka japońska - zimozielona)

Instagram Ogrodowiska
hania 20:39, 04 lip 2011

Dopiero dziś tu dotarłam,żałuję że mnie nie było...szkoda..z waszych relacji widać jak było wspaniale ,jak pięknie że było Was tak dużo....pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Gardenarium 20:40, 04 lip 2011

barbara_krajewska napisał(a)
I kolejne

Basiu, sielsko, anielsko, powiedz mi jak zrobiłaś kalle z góry? wchodziłaś na stołek?

Instagram Ogrodowiska
barbara_kraj... 20:57, 04 lip 2011

gardenarium napisał(a)

I kolejne

Basiu, sielsko, anielsko, powiedz mi jak zrobiłaś kalle z góry? wchodziłaś na stołek?

Nie Danusiu, podniosłam rekę i za drugim razem mi się udało Pszczółka /Ewa/ chyba świadkiem była
zbigniew_gazda 21:04, 04 lip 2011

Basiu - piękne ujęcia .To dobrze że zaskakujecie Szefową takimi pięknymi i wyszukanymi ujęciami.
Może jeszcze coś znajdziesz ?
Neska 21:33, 04 lip 2011

Bogda napisał(a)

Bogda specjalnie dla Ciebie zmieniła avatarek No teraz chyba mnie rozpoznasz w realu?

Gosiak, jesteś niesamowitachciałabym Cię spotkaćwpadnij na kawkę, właśnie pijęale nie kawke tylko rozgrzewającą herbatkę z malinkamijeszcze mnie trzyma

Bogda a żebyś wiedziała, że jest niesamowita. Szkoda, że Ciebie nie było.
Matka 21:34, 04 lip 2011

gardenarium napisał(a)

Danusiu czy moglabys napisać co to rośnie pomiedzy bukszpanowymi stożkami i czy to to samo co na pierwszym zdjęciu?

Pomiędzy stożkami rośnie Pachysandra terminalis (runianka japońska - zimozielona)

Danusiu, a czy pachysandrę masz podsypaną korą?bo ja się zastanawiam czy jak mam dużo kory i gdzie niegdzie rośnie ona to czy mi się kiedyś zrobi też taki kobierzec?czy jak jest kora to jej przeszkodzi się tak rozmnożyć?
Matka 21:36, 04 lip 2011

Neska napisał(a)

Bogda specjalnie dla Ciebie zmieniła avatarek No teraz chyba mnie rozpoznasz w realu?

Gosiak, jesteś niesamowitachciałabym Cię spotkaćwpadnij na kawkę, właśnie pijęale nie kawke tylko rozgrzewającą herbatkę z malinkamijeszcze mnie trzyma

Bogda a żebyś wiedziała, że jest niesamowita. Szkoda, że Ciebie nie było.

Neska, nawet nie wiesz jak żałuję

a rozpoznawaliście się bez trudu?ciekawe jakie mieliście miny jak każdy z Was przyjeżdżał?