Tam gdzie mgły i róże mieszkają...
16:36, 21 cze 2011
Witam nowych podglądywaczy
Bardzo wam dziękuję za miłe słowa.
Dacie wiarę, że to zdjęcie z maja tego roku?! Jak cofnęłam się w galerii to dopiero to do mnie dotarło.
A to czerwiec

Dzisiaj wypieliłam prawie cały ogród. Teraz odpoczywam i zaraz lecę na urodziny.
Mam nową porcję zdjęć
Krzaczki rosną w oczach, nawet te miniaturiwe mają wysokie pędy. Podlewam je magiczną siłą.

Szykuje się nowy krzaczek

Pomponella - bardzo jestem jej ciekawa

Kiedy ja rozszyfruję tę różę?

Abraham Darby odsłona druga

Louise Odier

Pierwszy kwiat
Sebastian Kneipp - naprawdę zachwyca. Duży kwiat o dziwnie nie różanym, delikatnie owocowym zapachu.

Heritage intymnie. Zawiodła mnie niestety. To jak na razie najmniej trwały kwiat różany w moim ogrodzie. Mimo wszystko jest przepiękna i bardzo żywotna.

Leonardo da Vinci
Nie jestem nim zachycona, ale bardzo ożywia bukiety.

Mój wiąż camperdownii. Mam go już dość długo, ale nie pokazywałam go jeszcze

Zaczynają kwitnąć czosnki

Dacie wiarę, że to zdjęcie z maja tego roku?! Jak cofnęłam się w galerii to dopiero to do mnie dotarło.
A to czerwiec

Dzisiaj wypieliłam prawie cały ogród. Teraz odpoczywam i zaraz lecę na urodziny.
Mam nową porcję zdjęć
Krzaczki rosną w oczach, nawet te miniaturiwe mają wysokie pędy. Podlewam je magiczną siłą.

Szykuje się nowy krzaczek

Pomponella - bardzo jestem jej ciekawa

Kiedy ja rozszyfruję tę różę?

Abraham Darby odsłona druga

Louise Odier

Pierwszy kwiat
Sebastian Kneipp - naprawdę zachwyca. Duży kwiat o dziwnie nie różanym, delikatnie owocowym zapachu.

Heritage intymnie. Zawiodła mnie niestety. To jak na razie najmniej trwały kwiat różany w moim ogrodzie. Mimo wszystko jest przepiękna i bardzo żywotna.

Leonardo da Vinci
Nie jestem nim zachycona, ale bardzo ożywia bukiety.

Mój wiąż camperdownii. Mam go już dość długo, ale nie pokazywałam go jeszcze

Zaczynają kwitnąć czosnki

.

.

.