Wiesz co oglądam Maje zawsze jak na nią wpadnę w tv plus tvn player każdy odcinek nagrywam i oglądam kilka razy tak więc nic mnie nie ominie. Żona się złości czasami, jak można oglądać coś kilka razy w ciągu dnia ale i tak oglądam. Co do 7:55 to śpie wtedy to jedyna szansa na więcej snu po całym tygodniu a często jestem po disco ( moje 2 hobby) wracam koło 3 rano i nie ma szans o tej porze wstać
Muminek jest cudnie słodki, na żywo jeszcze bardziej rozkoszny niż na fotkach, ma cudnie zadarty nosek, rozmarzone oczka, świetną czuprynkę,śmieje się na okrągło i nie jest już taki podobny do taty
Aniu super, że lotos zakwitł! przyglądaliśmy się uważnie pąkowi.
Już nie mogę się doczekać tego odcinka. Zawsze w niedziele oglądamy Maję przy kawie teraz na pewno dołączą chłopaki. Dumni są że byli w ogrodzie w którym był kręcony program
Na razie nie robię żadnego wielkiego zjazdu, wolę kameralne spotkania, bo wtedy można każdemu poświęcić chwilkę. Ale nie wcześniej niż w drugiej połowie września. Na razie jestem pochłonięta pracą. Odezwę się do Ciebie, jak już będę w stanie zaproponować konkretny termin, może się uda dopasować czasowo. Zaproszenie otwarte
Miejsce ze schodkami zaraz przy zejściu z tarasu do dolnej części ogrodu. Zwykle pokazuję ujęcia w drugą stronę.
Dziękuję za życzenia dla pełnoletniej.
Korzystam z chwili wolnej i nadrabiam zaległości u Ciebie. Nie mogłam nie podpisać się pod tym, bo jakbym czytała o sobie
Doczytalam o spotkaniu i w ciemno sie pisze bo z ochotą obejrzałabym ten cudny ogrod. Nie wiem czy przegapiłem ale nie kojarzę tego miejsca ze schodkami i dwiema kulami...
Dla letniej przesyłam życzenia tymbardziej, że z 1996 mam sentyment...też skończyłam 18-stkę
Idę czytać dalej