Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Donia72 20:16, 05 sie 2014

Ale fajowo!!Juz nie moge sie doczekac, jak obejrze w telewizji I bede sie chwalic, ze znam wlascicielke ogroduTo co, ze tylko wirtualnie
Bogdzia 20:21, 05 sie 2014

Z muminka odwazny facet i widac że sam miał ubaw ze mu tak dobrze idzie.Fajnie ze pogoda nie popsuła Wam dnia.Ten drugi kwiat lotosu też niczego sobie.
Dorota123 20:37, 05 sie 2014

Super, zdjęcia z Mają i ekipą. Wszyscy wierzyli, że pójdzie gładko i wesoło. Dowody na to sama wstawiłaś.
olaw 20:49, 05 sie 2014

Z Muminka prawdziwy gwiazdor
Juzia 20:51, 05 sie 2014

Ale mi humor to zdjęcie poprawiło!
Dwie roześmiane buźki

Lukasz2013 21:16, 05 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aniu do Mai lgną wszystkie dzieci Moje dziewczynki też się jej w objęcia rzuciły Cudowna ciepła dziewczyna A mój Emuś mówi że Muminek prawdziwy facet wie gdzie rączkę położyć Buziolki

Nie tylko dzieci lgną do Mai

Przyznaje się bez bicia

Aniu gratuluje takiego gościa. Już nie mogę się doczekać tego odcinka. Co niedziela walcze z synkiem o 9:05 kto ogląda tv. Ja chce Maje on bajki i tak się każda niedziela zaczyna u mnie w domku. Pozdrawiam gorąco
ana_art 21:19, 05 sie 2014

Muminek jest cudnie słodki, na żywo jeszcze bardziej rozkoszny niż na fotkach, ma cudnie zadarty nosek, rozmarzone oczka, świetną czuprynkę,śmieje się na okrągło i nie jest już taki podobny do taty
Aniu super, że lotos zakwitł! przyglądaliśmy się uważnie pąkowi.
Już nie mogę się doczekać tego odcinka. Zawsze w niedziele oglądamy Maję przy kawie teraz na pewno dołączą chłopaki. Dumni są że byli w ogrodzie w którym był kręcony program
ana_art 21:22, 05 sie 2014

Lukasz2013 napisał(a)

Nie tylko dzieci lgną do Mai

Przyznaje się bez bicia

Aniu gratuluje takiego gościa. Już nie mogę się doczekać tego odcinka. Co niedziela walcze z synkiem o 9:05 kto ogląda tv. Ja chce Maje on bajki i tak się każda niedziela zaczyna u mnie w domku. Pozdrawiam gorąco

to przerzuć się na wcześniejszą godzinę w tvn 7.55
Lukasz2013 21:27, 05 sie 2014

ana_art napisał(a)

to przerzuć się na wcześniejszą godzinę w tvn 7.55

Wiesz co oglądam Maje zawsze jak na nią wpadnę w tv plus tvn player każdy odcinek nagrywam i oglądam kilka razy tak więc nic mnie nie ominie. Żona się złości czasami, jak można oglądać coś kilka razy w ciągu dnia ale i tak oglądam. Co do 7:55 to śpie wtedy to jedyna szansa na więcej snu po całym tygodniu a często jestem po disco ( moje 2 hobby) wracam koło 3 rano i nie ma szans o tej porze wstać
agata19762 21:27, 05 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
Powiem krótko.. było fajnie.
Że ekipa fajna to pisałam, wiec nic nowego nie napiszę...
Maja to super kobitka... ujęła nas swoim ciepłem, sympatycznością..... a Muminek sie chyba zakochał od pierwszego wejrzenia..

Aniu nie znam Mai osobiście...jedynie z telewizora...
przez monitor widać, że to miła,ciepła i serdeczna osoba

a ten mały gagatek widać, że chłop
patrz gdzie trzyma łapkę ...