Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Tu ma być ogród :) 22:59, 16 cze 2015

Do góry
Pierwsze lilie w rozkwicie

Ogród z łezką II 19:57, 16 cze 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Lilie się kocą na potęgę
Moja Shalott już przekwitła

Niech się kocą, pójdą dalej w świat

Moja w buszu rośnie, pewnie jeszcze się trzyma
Ogród z łezką II 19:51, 16 cze 2015

Do góry
Lilie się kocą na potęgę
Moja Shalott już przekwitła
Ogród z łezką II 19:00, 16 cze 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Ja już nic nie pokazuję, bo wstyd normalnie..
Ależ wszytko dorodne i piękne.
Nie da się pochwalić jednego.. cudnie
Maki fantastyczne, ostróżki dorodne, róże nic tylko cmokać.

Lilie białostocke to te nie pełne, a pełną mogłam ewentualnie wykopać ze swoich.. bo cześć cebulek jest moich a część mamy i nie wiem które komu szły.

No wiesz co Aniu!!! Bez Ciebie nie było by sporej części mojego ogrodu!!! A komu ja te dorodne ostróżki zawdzięczam??? Nie pamiętasz???!!!

Nasiona maków chcesz? W maju ciepniesz na rabatkę i rosną.

Dla mnie to one wszystkie rzeszowskie są Fajnie, że tak wcześnie kwitną i kocą się na potęgę
Ogród z łezką II 18:51, 16 cze 2015

Do góry
Ja już nic nie pokazuję, bo wstyd normalnie..
Ależ wszytko dorodne i piękne.
Nie da się pochwalić jednego.. cudnie
Maki fantastyczne, ostróżki dorodne, róże nic tylko cmokać.

Lilie białostocke to te nie pełne, a pełną mogłam ewentualnie wykopać ze swoich.. bo cześć cebulek jest moich a część mamy i nie wiem które komu szły.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:08, 16 cze 2015

Do góry
Kasya napisał(a)
Ślicznie te lilie wyglądają z tymi limonkowymi trawkami

Dzięki Kasiu one szybko zakwitają, z jednej juz jest kilka

to dalsza relacja z pola walki
aha i została azalia i ta od Gosi tu będzie, pontyjska pachnąca
tanio kupiony stożek cisowy do reanimacji, mam nadzieję, ze sie uda
trawa zryta
jałowiec złoty z 5 kulek zostawiłąm 3, odkryły sie cisy

jakieś podpowiedzi, co dalej, bo nie mam koncepcji?????

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:56, 16 cze 2015

Do góry
Ślicznie te lilie wyglądają z tymi limonkowymi trawkami
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:38, 16 cze 2015

Do góry
Madżenka....nas złapało w Bolkowie, byłam u siostrzenicy i tam dni Bolkowa obchodzono, no a potem w domu mnie dognało

Danusia z liliowego pamiętam te pogromy u ciebie Danusiu, mnie oszczędzająco potraktował grad, jakoś tak wybiórczo, od razu znowu mi cie żal, że tyle znowu narozrabiało u ciebie, ciężki ten los ogrodnika; mam nadzieję, że po oględzinach, az tak źle nie będzie
Powoli wywalam rośliny, ciut muszę ogród ograniczyć, chyba wytonować, parę kwiatków mi wystarczypewnie znowu ze 2 lata mi zejdzie, bo co robiłam rok temu, nie wszystko mi się podoba
aha i podziwiam śliczny avatarek

Peppermint....Agnieszko, pamiętam te pogody u was, okropnie było; jak cię denerwuje, to ją wywal i może coś fajniejszego posadzisz? sama mam problem, wszystkiego mi żal, ale z niektórymi powoli bezpowrotnie będę się rozstawać, za dużo mam tego dobra, trzeba będzie wybrać z bólem sercaco do gradu, część tylko ucierpiała, reszta ma się dobrze.

ewaoo4....Ewciu, minęło, w końcu na ogrodzie nie az tak strasznie, ale podlane jest porządnie i ciut chłodniej

kwitną lilie, inne już prawie

Liliowo i kolorowo:) 08:13, 16 cze 2015

Do góry
Danuś...znowu grad??? Tak mi przykro Jak lilie??? Mam nadzieję, że nie ucierpiały.

U Ciebie jest przepięknie, ogrom kwiatów!!! Uwielbiam!!!
Ogród z łezką II 08:09, 16 cze 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ja nadal zakochana w nostalgii jestem Ale busz cudny już masz U mnie lilie jeszcze nie kwitną ani ostróżki Buziam

Ty wiesz, że to nie jest moja ulubiona. Teraz się młodziutkimi austinkami zachwycam

Lilie dopiero zaczynają. Te, które u mnie zaczęły, mają słońce od rana do wieczora, dlatego szybko. Ale czekam na te pachnące

Ostróżki są super. Ty masz też ładne, czekam na Twoje.

Buziol
Ogród z łezką II 08:03, 16 cze 2015

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Jak pięknie Ci już lilie kwitną) zazdroszczę takich dorodnych ostróżek u mnie ślimaki zjadły a reszte wczoraj grad zniszczył. Róże masz boskiePozdrawiam

U mnie ślimaki nie dotarły do ostróżek, zajęły się pierwiosnkami. Grad??? Znowu Cię nawiedził??? Przykro mi

Róże...chciałabym więcej i więcej...

Buziaki
O....! 23:04, 15 cze 2015

Do góry
nie wiem czy to do mnie ten wypominek ale motywacja jest - to na lilie jedziemy do Ani a potem do nas z Anią

zadzwonię jak wrócę
hej
Ogród z łezką II 22:26, 15 cze 2015

Do góry
Kasiu ja nadal zakochana w nostalgii jestem Ale busz cudny już masz U mnie lilie jeszcze nie kwitną ani ostróżki Buziam
Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu 21:06, 15 cze 2015

Do góry
I dziś popadało u mnie ale nadal susza jest ale lilie kwitną cudnie
Ogród z łezką II 19:58, 15 cze 2015

Do góry
Jak pięknie Ci już lilie kwitną) zazdroszczę takich dorodnych ostróżek u mnie ślimaki zjadły a reszte wczoraj grad zniszczył. Róże masz boskiePozdrawiam
Bajkowy ogród Weroniki 18:32, 15 cze 2015

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Weroniko, pękają wreszcie pąki Sarah Bernhardt, ale wielkością Twojej na razie nie dorównuje. Pięć kwiatów będzie.

Widziałam. Basiu, jak na nowo wsadzoną, więcej wymagać nie można, zobaczysz za rok. Moja dzielona w tym roku słabo kwitła, a tę co przy płocie pokazuję, ma kilka lat,siedem. W tym raku najładniej się prezentowały średnio różowe DR ALEX FEMING i wiśniowe KARL ROSENFIELD. Też RUBRA PLENA i BOWL OF BEAUTY. Twoje bodziszki wielkokwiatowe oczarowały mnie, już zachorowałam na nie. Przymiotna niebieskiego nie mogę odżałować, było i nie ma.

SARAH BERNHARDT ma ok. 7 lat, w tym roku może mniej kwiatów jak w ub.

BOWL OF BEAUTY mam drugi rok. Podoba mi się choć kupiona jako żółta PRIMA VERA. Właśnie przekwitła, ale zakwitły lilie karłowe i one przykuwają wzrok, poniżej.

Moja działka. 18:19, 15 cze 2015

Do góry
Lilie martagon.

mak i rdes.

Firletka
Ogródek Anity 18:07, 15 cze 2015

Do góry
Lilie zaczynają nieśmiało

I liliowce

Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 16:33, 15 cze 2015

Do góry
Pawlus napisał(a)
Lilie w stawie. Liście zawsze są oblepione jakimś robactwem...Ale kwitną niezawodnie.

pamiętasz odmiany ? prześliczne
Ogród Małej Mi - sezon 2015 11:04, 15 cze 2015

Do góry
Mamusine zakwitły, te czerwone pełne lilie to też od Ciebie Aniu?...nie pamiętam. Też ładne są. Zdjęcia po południu u mnie będą, prosto z Pszczyny do roboty przyjechałam, a w weekend tropiki były, nie chciało się do komputera siadać. I jeszcze dzieci mnie obsiadły...jak zwykle zresztą

Macham
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies