Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 08:03, 16 cze 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Jak pięknie Ci już lilie kwitną) zazdroszczę takich dorodnych ostróżek u mnie ślimaki zjadły a reszte wczoraj grad zniszczył. Róże masz boskiePozdrawiam

U mnie ślimaki nie dotarły do ostróżek, zajęły się pierwiosnkami. Grad??? Znowu Cię nawiedził??? Przykro mi

Róże...chciałabym więcej i więcej...

Buziaki
Kindzia 08:05, 16 cze 2015

Urszulla napisał(a)
Zachwycające

Ula to czas róż teraz i zachwycam się nimi kiedy tylko mogę. Ale Alchymist już śmiecić zaczyna. Muszę się chyba za jakimś odkurzaczem ogrodowym rozejrzeć, słabi mnie sprzątanie takiej ilości opadłych płatków.
Kindzia 08:05, 16 cze 2015

mirkaka napisał(a)
Ależ cudnie

U Ciebie też na pewno róże czadu dają. Idę zobaczyć
Kindzia 08:07, 16 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
Róze jak z bajki , cudne ale i te inne roślinki piękne, szczególnie powojników można pozazdroscic.

Wiesz Bogdziu, że powojniki mnie zaskoczyły w tym roku. Nie jest im jakoś szczególnie dobrze na mojej ziemi, ale w tym roku się postarały. Ten biały ma zachwycające kwiatki!
Kindzia 08:09, 16 cze 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ja nadal zakochana w nostalgii jestem Ale busz cudny już masz U mnie lilie jeszcze nie kwitną ani ostróżki Buziam

Ty wiesz, że to nie jest moja ulubiona. Teraz się młodziutkimi austinkami zachwycam

Lilie dopiero zaczynają. Te, które u mnie zaczęły, mają słońce od rana do wieczora, dlatego szybko. Ale czekam na te pachnące

Ostróżki są super. Ty masz też ładne, czekam na Twoje.

Buziol
Luki 08:28, 16 cze 2015

Oj masz tych róż jest co podziwiać, czasem w sumie dobrze, że ogrody z gumy nie są, ale mimo wszystko i tak nasze mieszczą więcej niż powinny
Kindzia 09:12, 16 cze 2015

Luki napisał(a)
Oj masz tych róż jest co podziwiać, czasem w sumie dobrze, że ogrody z gumy nie są, ale mimo wszystko i tak nasze mieszczą więcej niż powinny

Nie jest tak dużo Są jeszcze takie, które bym posadzić chciała...

Dobrze, że z gumy nie są, zarobilibyśmy się na śmierć
ewsyg 10:11, 16 cze 2015

Kasieńko w Pszczynie to chyba dobry mikroklimat jest. Wszystkie roślinki pieknie Ci rosną. Masz ciekawe odmiany ostróżek. Ja mam tylko takie podstawowe pojedyńcze, a w Bylinowym Raju kupiłam w tym roku dwie pełne. Liczę, że zakwitną w tym roku. Kasiu, jaka to odmiana ten biały, pełen powojnik ?
Kindzia 11:20, 16 cze 2015

ewsyg napisał(a)
Kasieńko w Pszczynie to chyba dobry mikroklimat jest. Wszystkie roślinki pieknie Ci rosną. Masz ciekawe odmiany ostróżek. Ja mam tylko takie podstawowe pojedyńcze, a w Bylinowym Raju kupiłam w tym roku dwie pełne. Liczę, że zakwitną w tym roku. Kasiu, jaka to odmiana ten biały, pełen powojnik ?

Na pewno dobry dla rodków, rośnie ich w okolicy dużo (w Parku Zamkowym bardzo dużo!), róże lubią moją ziemię ( i nornice moje róże bardzo lubią), nie najgorzej jest

Dla Ciebie moje powojniki (mam jeszcze przy białych różach Ilse Krohn Superior inne, ale nie kwitną jeszcze, to nie zawracam nimi sobie głowy). Wszystkie są u mnie trzeci rok i dopiero teraz jako tako się zbierają.

Kindzia 11:22, 16 cze 2015

Znalazłam jeszcze moje róże na służbowym komputerze w 2012 roku...potem wkleję zdjęcie obecne, ale to mam na domowym kompie...aż się uśmiechnęłam...

Edit. I aktualne zdjęcie