Z dekoracjami świątecznymi na zewnątrz w tym roku nie poszalałam, ale nie byłabym sobą bym je całkiem odpuściła. Przed wejściem prościutkie: gałązki świerkowe, derenia i kwiaty hortensji pryśnięte czerwonym sprayem( podpatrzony pomysł na insta. chyba), pióropusze traw, latarenki, światełka...
Posprzątaliśmy trochę po tynkarzach - garaż i przyszłe biuro. I kawałek łazienki na piętrze. I wysmarowaliśmy lepikiem balkony i przykleiliśmy papę. Jeszcze podłogę na poddaszu chcę ogarnąć w weekend ii czekam na hydraulika. A od 13. Stycznia Wylewkarz rozkłada styropian i hydraulik wraca z rurkami ogrzewania podłogowego. I ferie
O qrza mordeczka, widzę, że to ten sam dom ze str 2 Twojego wątku, nie znaleźli grupy wsparcia??
Za życzenia dziękuję i wesołego świętowania nadal
U Ciebie jeżówka, u mnie fiołki i pędy tulipanów
Piękna , choineczka oby i te święta były dla was Lidka piękne i ciepłe , spędzone w kochającym gronie najbliższych .
Szczególne uściski dla ciebie Lidka uważam cię za najsympatyczniejszą osobę na ogrodowisku do każdego pędzisz z dobrym słowem , radami i sadzoneczkami do mnie na pewno hihi jak miałam chwilę zwątpienia czy zostać na forum to dzięki Tobie zostałam buziaki dla całej rodziny
Zdrowych, rodzinnych Świąt dla Was i pogody w najblizszym sezonie takiej jaką ogrodnicy lubią najbardziej
Pozdrawiam serdecznie, czasu mało i stąd cisza, ale wrócę
Kochani ogrodomaniacy w te święta po prostu zdrowia i spokoju resztą przyjdzie dzięki temu sama i radość i spełnienie i ludzie którymi kochacie się otaczać .
A w ogrodach niech wszystko rośnie i przynosi uśmiech na codzien.