Jeśli nie da się jej przygiąć to najlepiej chyba zrobić ten kopczyk w środku, a kolejne warstwy będziesz dokładać bądź też zdejmować w zależności od pogody. Teraz zimy są różne i typowe okrycie nie wystarcza.
Właśnie patrzę w tej chwili na moje dwa zamiokulkasy i ten, który ma super ciasną doniczkę ze starą już ziemią stoi prosto, a ten przesadzony do dużej donicy z żyznym podłożem kładzie się. Więc może po prostu i Twoje za bardzo wybujały, bo mają za dobrze Zresztą można zauważyć, ze one zazwyczaj są sprzedawane w ciasnych donicach, może to jest sposób na utrzymanie ich prosto?
Miej wyj****ane, a będzie Ci dane Wreszcie zaczynam rozumieć to przysłowie Jak się mega stresowałem podczas sesji zimowej egzaminami to kilka musiałem powtarzać, podczas ostatniej podszedłem na luzie i większość moich ocen to piątki i czwórki A łatwe nie były...
Agata - musimy się jak widać doedukować w tym temacie Albo udawać, że tego nie przeczytaliśmy i dalej żyć w błogiej nieświadomości, że takie coś można czy też trzeba stosować
Do środka sklepu nie wlazłam , bo by mnię synuś powiesił ... tak więc , nie zapoznałam się z asortymentem nad czym baaardzo ubolewam
Sebek też właśnie pisał o tym sklepie gryfnie, a ja go nie znałam..echhhhh
Komplet luste kupiłam w tk na dziale ogrodowym , wiec mam nadzieję ,że wytrzyma moje jeszcze leży w szafce, a to od Juzi też jeszcze nie zawieszone, więc nikt z nas nie sprawdził wytrzymałości lustra w polskich warunkach pogodowych ale liczę,że wytrwa
Multiwypadkowa powiadasz ?? to ja już Ciem lubiem bo ja mam tak samo jak Ci ta ręczna nie podpasuje a będziesz chciała spróbować klasycznej na kablu to zapraszam do mnie mam nawet sasiada lekarza , wiec jakby Ciem prad poraził...to fieszzzzz
I dzięki flelko za komplimenta
Buziole
Achhhh bielllska Zarę i tam też przebrane ??.. Człek by musiał na czas " wielkiej wyprz" zamieszkać w tej silesii
I nie bydymy obleczone po lucku...echhhhh ale sklepu gryfnie .com jeszcze nie znam..zaraz muszę polecieć kuknać
Co do lustra.....Chooopie, Ty chyba kcesz iść na znajomy pogrzeb?? jakbym tak podziurawiła cała ścianę, to jestem trupem , jak nicccc. mnie się też w tamtym miejscu podoba i tylko jakaś śrubkę, wiertarkę i wioooooo