Czytałam kiedyś jak sadzi Danusia I ona pisała że bukszpany muszą sie stykać gałązkami także nie robi żadnych odstępów U siebie też planuje pod domem zrobić obwódki i przed domem rondo z buksów także sobie to zakodowałam i tak będę sadzić
świete słowa! ja jestem na etapie przygotowywania terenu pod nasadzenia w przyszłym roku i to jest jakaś ma-sa-kra ubita na kilka metrów szara, nijaka glina,piach?
robota bardzo mecząca...
wiesz mam roże kupione więc muszę wkońcu posadzić. poza tym przesadzać te co mam też najlepiej w październiku więc jak teraz tego nie zrobię to dopiero za rok...
im dłużej o tym myślę tym rozmiar tej rewolucji mi się zmniejsza. w sumie tylko koszt sadzonek bukszpanu mnie przeraża
busz jest Danus, wkurza mnie
która wersja Ci sie bardziej widzi? czy cos byś jeszcze w nich zmieniła?
zobacz sobie jeszcze smialki Marta, bardzo ładne i zimują podobno bez problemu. tez mają takie falujace kwiatostany jak rozplenice.
a moze seslerie? szybko ruszają i mniej wody potrzebują niz rozplenice
i jak rysujesz drugie to znowu trzymasz shift i ono rysuje się dokladnie takie samo jak poprzednie i rowno obok? bo o to mi chodzilo że tak ładnie ci wychodzi.
masz przepiekne ogrodzenie...przepiekne!
werbene moge ci wysłać na wiosnę bo pewnie będę mieć sryliony. ja bym posadziła tam tylko werbene, bardzo fajny pomysł. i może jeszcze czosnki głowkowate, dużo.