Asia, pewnie nie doczytałaś, że zamówiłam parę dni temu drzewko jedwabne pod pretekstem wygrania skrzynki narzędzi ogrodniczych
Morał? - się tyczy tylko kwiatków
Czuje się nieco usprawiedliwiona, bo to ma być małe drzewko i podchowam je na balkonie
Ojoj Toszka Nie choruj kochana. Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko dojdziesz do siebie. Dbaj o siebie, bo jak my tu bez Ciebie sobie poradzimy?
Chodzi mi o tą nieszczęsną alejkę z podagrycznikiem vel ścieżkę. Myślałam, żeby alejkę i z metr działki (dla bezpieczeństwa) ręcznie przewidłować, a resztę glebogryzarką.
Toszka, a lekarza to Ty odwiedziłaś, czy sama się leczysz? Jeśli bardzo źle sie czujesz to nie wysilaj się z odpowiedzią - działka nie zając. Zdrowie najważniejsze.
Tiaaa... do lekarza nawet nie poszłam po tym jak byłam z synem (zwolnienie od lekarza było potrzebne) a pani doktor focha strzeliła, że cyt."takie pierdoły to się samemu leczy...", ostro było w pewnym momencie, zwłaszcza jak jej powiedziałam, że przez takie pierdoły leczone 3 lata syropkami dziecię miało operację na zatoki i uszy w Kajetanach, a syn (26lat) znajomego, po samodzielnym leczeniu się Gry...xem od roku, od września, leży w szpitalu po operacji serca, udarze... od maja jest w Konstancinie na rehabilitacji...
Lekarka się zamknęła, recepty przepisała, a ja podłączyłam się pod leki
o, taka to historia z lekarzami
O alejkę nie pytaj się, bo tylko ręcznie jesteś w stanie wydłubać podagrycznik.