Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

kasja83 09:54, 28 wrz 2016

Będzie tujowa ściana jak się patrzy!!
Marga 16:32, 28 wrz 2016

anbu napisał(a)

A z drugiej strony (myśle sobie ) człowiek po zimie jest tak wyposzczony, że tylko marzy o tym aby w gumiaczki wskoczyć i wylecieć do ogrodu - ot choćby tylko po to, by tuje czyścić

Przypomniałaś mi jak zeszłej wiosny, pierwsza na forum chyba, pociachałam perovskią, derenie i hortensje, tak się nie mogłam doczekać Potem strasznie się bałam, że przemarzną.
Monka 20:49, 28 wrz 2016

anbu napisał(a)

No mnie też, ale tłumacze sobie że nic przecież bez roboty nie ma :/

A z drugiej strony (myśle sobie ) człowiek po zimie jest tak wyposzczony, że tylko marzy o tym aby w gumiaczki wskoczyć i wylecieć do ogrodu - ot choćby tylko po to, by tuje czyścić

Ania a ja nie czyszczę tuj i dobrze mi z tym , tylko wygrabiam, wiatr robi całą robotę a co tak go przysposobiłam
anna_t 21:20, 28 wrz 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Robienie zdjęć podczas prac ogrodowych to świetna sprawa. W chwilach zwątpienia bardzo podnosi na duchu. Powtórzę się- kawał świetnej roboty za Tobą. Nic nie jest równie ciężkie do wykonania jak likwidacja pobudowlanych ugorów. Wszystko, co potem, to już sama przyjemność.

świete słowa! ja jestem na etapie przygotowywania terenu pod nasadzenia w przyszłym roku i to jest jakaś ma-sa-kra ubita na kilka metrów szara, nijaka glina,piach?
robota bardzo mecząca...
natka098 21:57, 28 wrz 2016

Nakręcona Twoimi tujami, poszłam moje sprawdzić, i urosły mi z 10-15 cm od czerwca i wyraźnie pogrubiały. Jest szansa, że całkiem niedługo będzie żywopłot.
AnnaCh 22:39, 28 wrz 2016

Haniu, dokładnie, na szczęście za dużo tych pobudowlanych ugorów u mnie nie było, ten przód i z boku domu, za wiatą mam do ogarnięcia. Z tyłu panowie mi nie naśmiecili, warzywniak już miałam w czasie budowy i normalnie bym zabiła

Bogdziu, cieszę się, że utwierdzasz mnie w przekonaniu, że dobrze zrobiłam Moi sąsiedzi przez płot mają działkę narożną, dość ażurowy płot i mnie przez to z tej bocznej uliczki prowadzącej do lasu widać jak na dłoni, całe moje podwórko, jak siedzę w basenie, jak piję kawę na tarasie, na początku mi to nie przeszkadzało, ale teraz zaczyna mnie męczyć

Elisko,
pewnie, że się raduje

Kamila, damy radę Bo jak nie my, to kto?

Marta,
ja u Ciebie to bym widziała całą ścianę z tuj po stronie okularowej

Aniu
, to na wiosnę daj znak kiedy czyścimy

Kasia, no na to liczę

Monika, wszystko przeżyło, a przynajmniej masz co wspominać

Monka, no jak Ci wiatr tak dobrze robi

Ania
, ale jak dobrze przygotujesz, to roślinki Ci się odwdzięczą

Natalka,
syp im śnieg zimą
Makusia 08:20, 29 wrz 2016

Aniu- ona właśnie tam będzie Ta ściana
AnnaCh 08:25, 29 wrz 2016

Martuś, ale chodzi mi o to, że nie tylko przy okularowej, tylko cały ten bok działki. Z tego co pamiętam masz sąsiada z liściastym żywopłotem, to zimą łyso
Makusia 08:26, 29 wrz 2016

Aniu- pewnie i do tego dorosnę Ty mnie nie rzucaj od razu na głęboką wodę
lojalna_ 08:51, 29 wrz 2016

Anka macham co tam fajnego kombinujesz w donice ? Ja moze sobote cos kupie bo czasu brak ostatnio nawet pomyslec o dekoracjach )))