Wejdź na watek "W Gąszczu u Tess" na stronę 313. Musisz zmienić numer który pojawia się na u góry ekranu- tam gdzie jest adres. Ona pokazuje opuchlaki.
Ozz... nadrobiłam aż pół wątku ... wszystko przeczytałam! Superaśnie wychodzą te kwadraty u ciebie . Tess mądrze podpowiada... ale tyle roślin!!! O matulu... w donicach inaczej roślinki rosną niż w gruncie... będzie busz
Ten rok dla mrówek cudowny jakiś. U nas też jest ich mnóstwo. Podkopały mi winobluszcze tak, że aż biedaki liście zwinęły.
Róża powala!
Jesteście niemożliwe
Ja pod skrzynie dawałam siatkę na krety. Ale trzeba ją przymocować porządnie - miejsce przy miejscu do skrzyń bo tak jak Beata pisze...nornice skubane włażą!
Kamień fajny ma kolor...
...Teresko...jutro jadę po 28 serbów...specjalnie wynajęłam na to auto...w poniedziałek przywożą świerka kaukaskiego i kosodrzewinki pulmillo...z ogrodu do grudnia nie wyjdę... zawroty głowy mam na samo planowanie prac... a robota papierkowa z pracy czeka...
Ja też najbardziej lubię białe kwiaty, niedługo zakwitną hortensje i floksy, to dla mnie najpiękniejszy czas w ogrodzie, bo dominującym kolorem jest wtedy u mnie biel i fiolet.
Tesiu... siedzę w terenie od rana do wieczora.. jak wpadam do domu to już właściwie pora iść spać.. wiec nie mam dostępu do kompa i nie mam czasu ...
Teraz też uciekam, bo ...najpierw praca.. jutro dzień dla domu, mus ogarnąć.. wiec stronek nie będzie przybywało jeszcze jakiś czas. Potem praca w terenie, na weekend goście.. odetchniecie z ulgą u mnie...
Widać wypielone z doskoku zielsko, którego nie mam keidy nawet pozbierać ...