A teraz wracam do wpisów moich stałych bywalców ... tych co się wpisują mniej lub więcej...

Może do rana mi się uda
Zbyszek - jak na Krupówkach.. tylko ja Krupówek nie lubię, a forum kocham

Ja mam Morskie Oko.. ale tego też już nie puścili.. bo do kamery nie powiem, że moje oczko jest zwane Kałużą

I nie nazwałam Wsiowej - Wsiową .... .. Mała J ze mnie. A za Litworowy dziękuję .. kocham Taty, kocham skały wapienne i nic na to nie poradzę
Beti - nie ma takiej opcji..

Nie bojaj się.. stres przechodzi.. wracam na stare tory

Zrelaksowałam się nad prawdziwym stawem.. dzięki Zbyszkowi
Ewkakonewka - już Ci pisali, ale masz super Nicka .. i dobrze (dla Ciebie), że tylko wirtualnie spacerowałaś, bo inaczej bym Cie zanudziła gadaniem gdzie co jest i co jeszcze bym przerzuciła ..
Hanuś - jest dobrze i dobrze... ale dobrze, że przeminęło z wiatrem...
Wilczyco - Twój ogród też bym zwiedziła wirtualnie... chyba mus gdzieś zakablować, że jest taki piękny ogród i ogrodniczka z pasją.. i jeszcze cudne fotki robi
Olaw - co się odwlecze to nie uciecze... ja też dopiero o 20 obejrzałam na spokojnie

I żyję..
Krysiu - Wszystkich to nie pamiętam, bo niektóre nazwy są wymyślane złośliwe, a ja antytalent językowy... ale większość mam na pewno zapisaną

Póki dysku nie wetnie, to mam... no właśnie miałam kopię zrobić po doświadczeniach Sebka..
Wiunia - może to raj nie jest, ale miło się wypada do ogrodu na spacerek

I coś podłubać ... przy okazji spacerku.
Weronika - pierwsze emocje opadły i już jest OK.. na lilie, liliowce i floksy przyjechali o 1-2 tygodnie za późno... wcześniej do tego wszystkiego byłyby jeszcze wymienione gatunki.. lilii miałam ponad 90 gatunków, piszę miałam, bo coś łopatą ostatnio uszczupliłam.
Tej już nie ma.. a nazwy nie zapisałam.. buuu będę szukać co za jedna.. wysoka na 2 metry..
I specjalne wydanie programu.... z wisteriami, bo są dwie różne.. nie wiem czemu nie pokazali, akurat kwitły.. Dla Ciebie i innych symaptyków mojego misz-maszu
I Ludwiczek Lawin