Asia dziękuję Ale powiem Ci ze ta część po lewej stronie coś mi nie pasuje.za dużo tam chaos w stosunku do poukladanych rabat po sąsiedzku. Wrzucam fotki tej rabaty z różnych stron.
W pustym naczyniu pojawił się limonkowy wrzosiec, bardzo mi się tu podoba. Jeszcze białe dynie Baby boo, zielona świeca i będzie nieco jesienny klimacik
W tym roku warzywnik opanowały kosmosy. Bardzo je lubię. Sama nie wiem, czy to sukces czy porażka???
Ten widok radykalnie się zmieni już niedługo. Za jeziorkiem, pośrodku powstanie trawnik, z rzeźby na wodzie w głebi poleci woda, a ogród różany (po lewej) rozkwitnie różami i kwiatami. Plus rzeźby romantyczne.
wyglądają podobnie ,chociaż kolor chyba troszkę ciemniejszy -moje dzieli się bezproblemowo i łatwo też się je wykopuje -ja normalnie w rękach rozdzieram na mniejsze kawałki .....a siewki też zostawiam i jak podrosną przesadzam w inne miejsca ..... kupiłam kiedyś 10 sadzonek ,a teraz mam ich pewnie ze 100 z nasionek nie wysiewałam ich nigdy ps. śliczne to połączenie z werbeną ,jeżówką i rozchodnikiem