Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
16:36, 01 wrz 2021
Po 2,5mies nieobecności muszę odgruzować ogródek. Praca z domu ma ten plus że przerwę na obiad można wykorzystać na pracę na dworze. A że ogródek mały to idzie w miare szybko. Utrudnieniem jest gęstość roślin - nie ma gdzie swobodnie wejść. W zasadzie mam tylko jeden chwast... taki powój polny owijający wszystko :/. Wrrrr. Są po jednej stronie ogródka [przyszły od sąsiada!] ale pod nieobecność próbowały przejść przez trawnik na drugą stronę!
Dalie w pojemnikach mają się dość dobrze co mnie bardzo cieszy. Mam nadzieję, że po obcięciu przekwitłych i podjedzonych kwiatów pokażą na co je stać. Niech tylko słonko wyjdzie na dłużej!
Piękna i dostojna cafe au lait! Wcale się nie dziwię, że dość ciężko jest dostać jej bulwy.
I jeszcze inne
Dalie w pojemnikach mają się dość dobrze co mnie bardzo cieszy. Mam nadzieję, że po obcięciu przekwitłych i podjedzonych kwiatów pokażą na co je stać. Niech tylko słonko wyjdzie na dłużej!
Piękna i dostojna cafe au lait! Wcale się nie dziwię, że dość ciężko jest dostać jej bulwy.
I jeszcze inne