Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sałatka pokrzywowa

Sałatka pokrzywowa

Magara 10:34, 15 kwi 2022

Wysiewów oczywiście zazdroszczę
A z naparstnicą ogarniemy
Mgduska 14:11, 15 kwi 2022

April napisał(a)
Mam ostatnio fazę na białe szafirki Twoje są piękne. ja niestety nakupowałam cebulek więc poczekam sobie na nie
Może gdzieś uda się kupić kwitnące? Wszędzie są tylko niebieskie. Też kupiłam, do kompozycji tarasowych.
Jaką naparstnicę chcesz? Taką zwykłą czy jakiś konkretny kolor?

Szafirki kupiłam właśnie kwitnące, ale wymiotło je błyskawicznie, na drugi dzień już nie było. Do gruntu też jakieś sadziłam, mam zapisane w kajeciku, że 10 sztuk kupiłam w ogrodnictwie Wiśniewski, czekam

O matko, prawie przypaliłam spód do mazurka, aaa! Zapach mnie uratował, pamięci zero, zawsze zapach woła.

Z naparstnic tłumaczę się u Magary Kolor nie gra roli
Mgduska 14:12, 15 kwi 2022

Gosialuk napisał(a)
Śliczne bratusie, fajnie komponują się z tymi białymi szafirkami.

Codziennie pojawiają się nowe, coraz fajniejsze kolory i to tych drobnych, które uwielbiam. No już nie mam siły, człowiek wszystko by kupił
Mgduska 14:13, 15 kwi 2022

Magara napisał(a)
Wysiewów oczywiście zazdroszczę
A z naparstnicą ogarniemy

Zazdrościsz, a ja je muszę jeszcze przez miesiąc utrzymać przy życiu!
Mgduska 14:16, 15 kwi 2022

Miałam się już nie odzywać, żeby nic nie przypalić, ale muszę wspomnieć, że dostałam dziś prezent, którego się nie spodziewałam, od forumowej Koleżanki, Kaśka - ściskam serdecznie i dziękuję. Fajne sałaty
antracyt 14:17, 15 kwi 2022

Wszystko rośnie jak ma drożdżach Brateczki i wszystkie wczesnowiosenne kuszą. Ja dla odmiany zakupiłam rozmaryn i tymianki i na zielono ma stół na tarasie
Mgduska 16:05, 15 kwi 2022

Ja na razie na pastelowo, ale dziś widziałam bordowe, prawie czerwone, jeśli je jeszcze zobaczę, chyba wezmę, ładne były
Posadziłam Młodzież przy stole, tuż obok donicy z szafirkami i bratkami. I proszę, co zmalowała

beta 16:07, 15 kwi 2022

Mgduska napisał(a)
Ja na razie na pastelowo, ale dziś widziałam bordowe, prawie czerwone, jeśli je jeszcze zobaczę, chyba wezmę, ładne były
Posadziłam Młodzież przy stole, tuż obok donicy z szafirkami i bratkami. I proszę, co zmalowała

ekstra
wesołych
Joku 20:40, 15 kwi 2022

Zdolna ta twoja młodzież .
lilarose 23:42, 15 kwi 2022

Mgduska napisał(a)
Miałam się już nie odzywać, żeby nic nie przypalić, ale muszę wspomnieć, że dostałam dziś prezent, którego się nie spodziewałam, od forumowej Koleżanki, Kaśka - ściskam serdecznie i dziękuję. Fajne sałaty

na zdrowie Sałatko